Savivaldybėje – darbuotojų kaita

Nauja savivaldybės darbuotoja Ž. Baušienė. Nauja savivaldybės darbuotoja Ž. Baušienė.

Iš darbo rajono savivaldybėje išėjo ilgametė darbuotoja – Strateginio planavimo, investicijų ir verslo plėtros skyriaus vedėjo pavaduotoja Rima Boškevičienė.

Vasario 9-oji buvo paskutinė jos darbo diena. Savivaldybės administracija skelbia, kad ji iš darbo išėjo šalių sutarimu.

Taip pat praneša, kad Strateginio planavimo, investicijų ir verslo plėtros skyriuje pradėjo dirbti nauja darbuotoja – vyriausioji specialistė Živilė Baušienė.

Ji administruos savivaldybės smulkaus ir vidutinio verslo rėmimo programą, nagrinės informaciją apie ES struktūrinę paramą ir kitas paramos programas verslui, konsultuos verslo subjektus apie teikiamas lengvatas, paramą, galimybes verslui steigtis rajone, organizuos viešinimo renginius.

Ukmergiškė Ž. Baušienė Kauno technologijos universitete yra įgijusi verslo administravimo ir vadybos specialybę, turi magistro laipsnį. 10 metų ji dirbo VšĮ „Versli Lietuva“. Prieš keletą metų su šeima grįžusi gyventi į gimtąją Ukmergę, tapo sertifikuota karjeros konsultante, dalyvauja nevyriausybinės organizacijos „Lietuvos Junior Achievement“ veiklose, susijusiose su mokomųjų mokinių bendrovių kūrimu.

„Teko prisidėti prie socialinio verslo ekosistemos kūrimo Lietuvoje bei modelio kūrimo, perduodant viešąsias paslaugas poveikį kuriantiems verslams. Esu tikra, kad mano žinios, patirtis bei turimos asmeninės stiprybės gali būti sėkmingai panaudotos prisidedant prie savivaldybės misijos ir tikslų įgyvendinimo“, – sakė Ž. Baušienė.

Naujoji darbuotoja taip pat organizuos, administruos ir koordinuos bendradarbystės centro „Spiečius“ veiklą.

„Spiečius“ Ukmergėje atidarytas 2021 m. Pastaruosius kelerius metus jo veiklą koordinavo Strateginio planavimo, investicijų ir verslo plėtros skyriaus vedėjo pavaduotoja R. Boškevičienė.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų