Stadione atnaujinta futbolo aikštė

Dainiaus Vyto nuotr. Atnaujintas aikštynas. Dainiaus Vyto nuotr. Atnaujintas aikštynas.

Ukmergės miesto stadione atnaujinta 6 tūkst. kv. m futbolo aikštė.

Sena jos danga pakeista dirbtine žole, nubraižytos linijos, pastatyti nauji vartai.

Rajono savivaldybė skelbia, kad projekto, startavusio 2021-ųjų rugpjūtį, vertė – daugiau nei 629 tūkst. Eur, iš kurių 450 tūkst. Eur – valstybės biudžeto, Sporto rėmimo fondo lėšos.

Jomis finansuojami projektai, skatinantys Lietuvos gyventojų fizinį aktyvumą. Likusi suma –179 tūkst. Eur – rajono biudžeto lėšos. Darbus vykdė UAB „Baltic sport“.

Naujoji aikštės danga pritaikyta futbolo bei kitų sporto šakų treniruotėms ir varžyboms. Jos gali vykti ir lietingo sezono metu. Tikimasi, kad mieste, turint modernią futbolo aikštę, plėsis įvairiomis sporto šakomis besidominčių ir sportuojančių gyventojų ratas.

Atnaujinta futbolo aikštė buvo iškilmingai atidaryta praėjusią savaitę. Ukmergės rajono savivaldybės merui Dariui Varnui tarus sveikinimo žodį, jam buvo suteikta galimybė į naujus vartus įmušti pirmąjį įvartį.

Merui, Ukmergės sporto centro direktoriui Vitalijui Martikoniui ir savivaldybės Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vyr. specialistei Rasai Ragelytei-Kraucevičienei Ukmergės futbolo senjorų klubo „Vienybė“ vadovas Artūras Rabašauskas padovanojo futbolo kamuolius su klubo komandos narių parašais.

Po aikštės atidarymo vyko vaikų futbolo komandų turnyras, kuriame dalyvavo trys Ukmergės ir viena Širvintų sporto centrų komandos. Taip pat rezultatu 2:2 baigėsi futbolo senjorų klubo „Vienybė“ ir Ukmergės sporto centro komandų turnyras.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Daugiau šioje kategorijoje:

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų