Mokyklos baigimo šventėje džiaugėsi pasiekimais

Ukmergės TVM nuotr. Diplomų įteikimo šventėje. Ukmergės TVM nuotr. Diplomų įteikimo šventėje.

Ukmergės technologijų ir verslo mokykloje praėjusią savaitę vyko Mokyklos baigimo šventė.

Daugiau nei 200 įvairių profesijų absolventų gavo profesinio mokymo diplomus, kurie šiemet buvo skaitmeniniai.

Mokykla paruošė ir į gyvenimą išleido apdailininkus, transporto priemonių remontininkus, virėjus, metalo apdirbimo staklių operatorius, apskaitininkus, elektrikus, ikimokyklinio ugdymo pedagogo padėjėjus, siuvėjus, motorinių transporto priemonių kroviniams vežti vairuotojus, kompiuterinio projektavimo operatorius, konditerius, ekspeditorius, svečių aptarnavimo darbuotojus.

„Niekada negalvokite, kad baigę mokyklą jau žinote viską. Mokykla – pats pirmas etapas, o visa kita dar tik prasideda. Siekti žinių, siekti mokslo, siekti inovacijų bus vienas pagrindinių jūsų ateities tikslų.

Tikiuosi, kad čia, Ukmergės technologijų ir verslo mokykloje, įgytos žinios ir įgūdžiai padės jums nukalti sėkmingas profesines ir gyvenimo istorijas“, – absolventus sveikino Ukmergės rajono savivaldybės meras Darius Varnas.

Šventės metu buvo įteiktos padėkos mokyklos rėmėjams ir 56-iems mokiniams už gerą mokymąsi, iniciatyvumą, mokyklos vardo garsinimą ir prizines vietas, kurias užėmė dalyvaudami respublikiniuose, tarptautiniuose ir nacionaliniuose konkursuose.

Renginį vainikavo grupės DAR pasirodymas.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų