Atidaryti Seimo narių biurai ir Demokratų sąjungos būstinė

Dainiaus Vyto nuotr. Naujų patalpų atidaryme. Dainiaus Vyto nuotr. Naujų patalpų atidaryme.

Ukmergės centre, Kauno gatvėje, atidaryti Seimo narių Algirdo Stončaičio ir Lino Kukuraičio biurai.

Tose pačiose patalpose įsikūrė ir Demokratų sąjungos „Vardan Lietuvos“ Ukmergės skyriaus būstinė.

Praėjusią savaitę vyko naujų patalpų atidarymo šventė. Į ją atvyko skyriaus nariai, biurų šeimininkai ir Demokratų sąjungos „Vardan Lietuvos“ keliamas kandidatas į prezidentus Giedrimas Jeglinskas.

Susirinkusiuosius su įkurtuvėmis pasveikino Ukmergės rajono savivaldybės meras Darius Varnas ir vicemeras Eugenijus Kuodelis.

Prieš tai svečiai apsilankė Ukmergės socialinių paslaugų centre ir Jasiuliškių socialinės globos namuose.

Po susitikimo pakalbinti Seimo nariai tikino, kad biurai atidaryti ne tik dėl artėjančių rinkimų – liks ir ateityje. Čia galės užsukti problemomis norintys pasidalinti ukmergiškiai, bus rengiamos teminės diskusijos, konsultacijos.

Seimo narys A. Stončaitis neslepia kandidatuosiantis į Seimą Deltuvos šiaurinėje rinkimų apygardoje, kuriai priklauso dalis Ukmergės rajono.

Seimo narys L. Kukuraitis planuoja rinkimuose dalyvauti kitoje apygardoje. Tačiau sako šiuo metu kuruojantis Vilniaus regioną, tad Ukmergę pasirinko biuro steigimui.

Buvęs NATO generalinio sekretoriaus pavaduotojas ir Demokratų sąjungos „Vardan Lietuvos“ kandidatas į prezidentus G. Jeglinskas savo pasisakyme akcentavo šalies saugumo svarbą – tada ir kitos gyvenimo sritys klestės.

Visi svečiai sutartinai gyrė mūsų rajono vadovus už nuveiktus darbus savivaldoje, tikino daugelyje sričių matantys Ukmergę kaip proveržio savivaldybę.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų