„iPad“ dėklai – ne tik nešiojamojo įrenginio apsauga, bet ir individualumo išraiška

Idealu, jog kartu su „iPad“ (žinoma, kaip ir bet kurio kito gamintojo planšetiniais kompiuteriais), įsigytumėte ir specialiai šiam įrenginiui pagamintus dėklus, suteikiančius ne tik maksimalią apsaugą bei naudojimosi komfortą, bet ir galinčius tapti savotiška individualumo raiškos forma. Žinoma, rinkoje galima rasti ne vieną šios prekės kategorijos variantą, besiskiriantį savo estetiniais ir funkciniais sprendimais. Tad renkantis, kuris „iPad“ dėklas jums tinkamiausias, svarbu suprasti pagrindinę informaciją apie juos, kurią šiame straipsnyje kaip tik ir rasite.

Kodėl „iPad“ dėklai tikrai reikalingas pirkinys?

Žemiau pateikti „iPad“ dėklų privalumai – akivaizdus įrodymas, jog dėl šios prekės įsigijimo abejonių turėti nereikėtų.

Apsauga nuo pažeidimų. „iPad“ dėklai – efektyvi planšetinio kompiuterio apsauga nuo smūgių,  nubrozdinimų, įbrėžimų ar kito pobūdžio pažeidimų, itin aktuali tada, kai įrenginys yra naudojamas, pavyzdžiui, keliaujant ar esant kitoms, potencialiai rizikingoms aplinkybėms. Žinoma, niekada negali būti garantuotas, kokie pažeidimai gali nutikti namuose, ypač jei įrenginiu naudojasi vaikai.  

Ekrano apsauga.  Kai kurių modelių „iPad“ dėklai turi integruotas apsaugines ekrano plėveles arba yra pagaminti taip, kad, įrenginio nenaudojant, ekranas būtų uždengtas. Tai – efektyvi apsauga, padedanti išvengti ekrano įbrėžimų ar kitos žalos šiam svarbiam planšetės konstrukciniam elementui.  

Papildomos funkcijos. Kai kurie „iPad“ dėklai pasižymi įvairiomis papildomomis funkcijomis ir priedais. Pavyzdžiui, laikiklis, leidžiantis planšetę patogiai pastatyti norimoje vietoje. Taip pat – papildomi dėklai, skirti laikyti dokumentus ar kitus daiktus ir pan.

Individualumo raiška. Iš prieinamos produktų įvairovės pasirinkus geriausiai individualų skonį atitinkantį „iPad“ dėklo dizainą, medžiagą bei spalvas, šis aksesuaras gali tapti akį traukiančiu stiliaus elementu ar net savotiška individualumo išraiškos forma.  

Patogumas.  Dalis dėklų yra pagaminti taip, kad juos naudojant, būtų užtikrinamas maksimalus patogumas.

Kaip išsirinkti tinkamiausią „iPad“ dėklą?

Išskyrėme esminius kriterijus, kuriais vadovaujantis, galima išsirinkti optimaliausią „iPad“ dėklą, vertinant jo funkcionalumą ir dizainą.

Suderinamumas su konkrečiu įrenginio modeliu. Vienas pirmųjų žingsnių renkantis, kuris iPad“ dėklas yra tinkamiausias – išsiaiškinti, ar jis tinka turimam planšetės modeliui. Priešingu atveju, gali kilti problemų dėl jungčių ir galimybių patogiai naudotis kitomis funkcijomis.

Apsaugos lygis. Jei norite užtikrinti įrenginiui maksimalią apsaugą nuo smūgių, nubrozdinimų ir kitų pažeidimų, rinkitės dėklą su dideliu apsaugos lygiu, geriausiai atitinkančiu individualius poreikius.

Medžiaga. Medžiaga, iš kurios yra pagamintas dėklas – taip pat labai svarbus kriterijus, susijęs su pastarojo funkcionalumu, estetika bei kaina.

  • Odiniai dėklai yra ilgaamžiai, atsparūs dėvėjimuisi, taip pat, dėl medžiagos minkštumo, labai patogūs, malonūs rankoms. O kur dar elegantiška, prabangi, akį traukianti odinių dėklų išvaizda. Tiesa, reikia atkreipti dėmesį, kad odiniai „iPad“ dėklai, lyginant su kitais variantais, gali būti brangesni.
  • Silikoniniai dėklai yra minkšti, lankstūs, lengvai valomi. Dėl geresnio sukibimo su paviršiumi, sumažėja tikimybė, kad įrenginys gali iškristi iš dėklo. Žinoma, ir pats silikonas, kaip medžiaga, pasižymi efektyvia apsauga nuo smūgių ir įbrėžimų. Tad tai – puikus sprendimas, ieškant ne tik patogaus, bet ir patikimo „iPad“ dėklo.
  • Guminiai dėklai yra minkšti, atsparūs smūgiams. Taip pat, dėl gero sukibimo su įvairiais paviršiais, taip – ir rankomis, mažesnė rizika, jog planšetė iškris. Vienas pagrindinių šios medžiagos trūkumų – gumos savybė lengvai pritraukti dulkes ir kitus nešvarumus.
  • Lengvi, įvairių spalvų ir formų plastikiniai dėklai kainuoja mažiau nei kiti variantai, tačiau ir pastarųjų apsauginės savybės įprastai yra silpnesnės.  

Dizainas ir spalvos. Solidūs juodi, elegantiškos aukso spalvos, o gal – ryškiaspalviai (geltoni, mėlyni, žali, rožiniai ir kita), dekoruoti žaismingos pandos paveikslėliu? Ne paslaptis, jog dalis pirkėjų, rinkdamiesi šios kategorijos prekę, didelį dėmesį skiria ir pastarojo estetiniams sprendimams.

Icover.lt asortimente esančių „iPad“ dėklų įvairovė leis atrasti variantą, geriausiai atitinkantį ne tik praktinius poreikius, bet ir estetinį skonį. 

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų