Sostinė – ta šalies vieta, kurioje pramogų, skirtų įvairiapusių mūsų poreikių, pradedant skonio receptorių pamaloninimu ir baigiant žingeidumu, išbandant naujas veiklas, patenkinimui, tikrai netrūksta. Tad, akivaizdu, jog verslininkams norintiems įsitvirtinti šioje srityje ir sulaukti dėmesio iš klientų, tikrai reikia pasukti galvą. Manome, jog „Pavlova“ desertinės Vilniuje savininkams tai padaryti pavyko. Šioje jaukioje kavinėje galima ne tik paragauti įvairių rūšių, savo skoniu analogų neturinčių Pavlova desertų, bet ir sudalyvauti įvairiuose teminiuose renginiuose, čia organizuoti siūlomuose renginiuose (desertų dirbtuvės, įmonės šventės, gimtadieniai ir kita).
Pavlova – unikalus desertas, kurio skonis gali keistis…kartu su metų laikais
Pavlova – tai desertas, kurio purus, viduje minkštas pagrindas yra gaminamas iš traškaus morengo – plaktų kiaušinio baltymų ir cukraus, o viršus įprastai dekoruojamas plakta grietinėle bei įvairiais šviežiais vaisiais ir uogomis (braškės, kivi, mėlynės, avietės ir kita), būtent ir suteikiančiais laisvę, kuriant norimą skonį ir estetiką. Jei ir Jūsų žinote ne tik teorinį „Pavlovos deserto“ apibrėžimą, o esate bent kartą jį ragavę, net neabejojame, jog neprieštarausite, kad tai – labai subtilus, rafinuotas, lengvas desertas, kuriam neliks abejingi net išrankiausi skonio receptoriai.
Žinoma, norint pajusti tikrąjį šio deserto skonį, svarbu, jog jis būtų gimęs tikrų meistrų rankose. Tokią galimybę savo klientams kaip tik ir siūlo „Pavlova“ desertinės Vilniuje savininkai, kviečiantys paragauti įvairių skonių, šviežiai gaminamų Pavlova desertų. Vienas iš ryškiausių šio deserto išskirtinumų – galimybė suteikti jam naujų skonio natų, susijusių net ir su metų kaita. Pavyzdžiui, Pavlova su pasiflorų tyrėmis – žiemai, su šaltalankių arbata – rudeniui, spalvinga išvaizda akį traukianti Pavlova – pavasariui, o žemuoginė – vasarai.
„Pavlova“ desertinė – vieta, skirta ne tik skaniai pavalgyti
Vilniuje įsikūrusioje „Pavlova“ desertinėje galite palepinti savo skonio receptorius nuostabaus, analogo neturinčio skonio, čia ir dabar gaminamais Pavlova desertais. Tiesa, tai – anaiptol ne viskas, ką siūlo šio šeimos restorano savininkai. Desertinėje gali būti organizuojami privatūs renginiai, įmonės vakarėliai, o taip pat – desertų gaminimo dirbtuvės, puikiai tinkančios, pavyzdžiui, kaip mergvakario pramoga arba dovana žmogui gimtadienio proga, iš pažiūros turinčiam viską. Beje, pravartu pasinaudoti ir tokia praktiška ir, net nebejojame, maloniai nustebinančia idėja, kaip dovanų kuponas (25 Eur) vertės, skirtas apsilankymui šioje desertinėje.
Juk, ne paslaptis, eiliniai pasisėdėjimai kavinėje, kino teatrai, pabėgimų kambariai ir panašios pramogos, tarp žmonių, propaguojančių dažną išėjimą iš namų ar įmonių, akcentuojančių kolektyvo tarpusavio santykių stiprinimą per bendrus renginius, kartais šiek tiek pabosta. Tuo tarpu pramoga „Pavlova“ desertinėje, nesvarbu, tai būtų skonio receptorius nokautuojančiu deserto degustacija ar netgi tokia unikali patirtis, kaip šio gardumyno gamyba savo rankomis (žinoma, su patyrusių meistrų priežiūra) – neabejotinai puiki idėja, ieškantiems naujų potyrių.
Žinoma, „Pavlova“ restorane, dirbančiame visomis savaitėmis dienomis ir, kas, aktualu dažnam – draugiškam ne tik šeimoms, bet ir mūsų mylimiems augintiniams, galima paragauti ne tik įvairių rūšių Pavlova, bet ir kitų desertų (ledai, „Panna Cotta“, krembriulė ir kita), gaminamų tik iš natūralių ingredientų. Taip pat – įvairių rūšių, skirtingus svečių poreikius išpildančių gėrimų.
Jei dar neturite planų, pavyzdžiui, savaitgaliui ar norisi savo artimojo gimtadienį paminėti originaliai, apsilankymas „Pavlova“ desertinėje – iš tiesų puiki idėja.