Žinomas TV žurnalistas K. Krivickas: „Ukmergiškiai – metas pokyčiams!“

Autorius Ukmergės žinios

Iš Ukmergės krašto kilęs žinomas žurnalistas ir TV laidų vedėjas Kristupas Augustas Krivickas artėjančiuose Seimo rinkimuose dalyvauja kaip Jūsų kandidatas Deltuvos šiaurinėje apygardoje.

Kristupas Augustas Krivickas su mylima žmona Jurgita gyvena bažnytinėje santuokoje jau 21 metus. Augina 5 nuostabius vaikus. Baigė Vilniaus universitetą, gavo žurnalistikos magistro laipsnį. Daugiau nei 20 metų dirbo televizijoje, kūrė ir vedė laidas LNK, TV3, BTV, „Lietuvos ryto TV“, LRT.

„Savo laidose visuomet gyniau pagrindinius visuomenės interesus: saugumo ir teisingumo. Mano laidose buvo demaskuojami ne tik kriminaliniai nusikaltėliai, bet ir žmones skriaudžiantys ir vagiantys valdininkai ir politikai“, – sako Kristupas.

Ukmergiškiai kreipiasi pagalbos

Kristupui Ukmergės kraštas ypatingai svarbus. Tėvas Romualdas, inžinierius – aukštaitis iš Ukmergės, a. a. mama Virginija, žurnalistė, dėstytoja – žemaitė iš Plungės. „Esu ukmergiškių kraštietis, mano giminė kilusi iš Deltuvos apylinkių, kone kasdien susitinku su šio rajono gyventojais, matau ir girdžiu jų keliamas problemas ir rūpesčius, į mane nuolat kreipiasi vietos žmonės, praradę viltį rasti teisybę ir apginti savo interesus vietos savivaldybėje ir jos padaliniuose, dėl sveikatos, komunalinių ir kitų rūpesčių, kur juos ignoruoja ir į pagalbos prašymus nereaguoja. Žmonės tiesiog reikalauja tapti jų atstovu ir visuomeniniu gynėju, nes nebegali apsikęsti to, kaip juos stumdo valdininkai.

Patyriau, kad Ukmergės krašte, kaip niekur kitur Lietuvoje, įsišaknijęs nepotizmas ir saviškių protegavimas, vietos valdžioje įsitvirtinę ir savivaldybės įmonėse įdarbinti žmonos, seserys, broliai ir kitais artimais giminystės arba partiniais ryšiais susiję asmenys, kurie priima dažnai tik jiems patiems naudingus sprendimus, asfaltuojasi kelius, laimi valdiškus užsakymus ir nelabai kas juos kontroliuoja, jie nieko nebebijo. Iš esmės matau, kad Ukmergės mieste ir rajone, kaip niekur kitur, yra naudojamasi postais siekiant prieiti prie biudžeto pinigų. Paprastai sakant – „ima žmonių pinigus sau be gėdos ir sąžinės“. Žmonių nusiskundimai jiems nė motais. Mano pareiga atstovauti ir ginti teisingumą, padėti žmonėms pasiekti teisybės, apginti juos nuo piktybinių valdininkų“, – akcentuoja politikas.

Aktyviai važinėdamas po visą Ukmergę ir rajoną, susitikdamas su žmonėmis asmeniškai patyriau, kad keliai čia vieni prasčiausių Lietuvoje! Mano įsipareigojimas Jums – per kadenciją pasiekti, kad kelių būklė Ukmergės rajone iš esmės pagerėtų, keliai turi būti nedelsiant sutvarkyti ir atnaujinti, ne šiaip užlopytos duobės, kurios kiekvieną žiemą vėl atsiveria – keliai turi būti kapitaliai atnaujinti, o ten, kur vis dar žvyrkeliai, turi būti nutiesti nauji asfaltuoti keliai.

Kentėjome 4 metus – metas pokyčiams

„Mus visus piktina tai, kas šiuo metu darosi Lietuvoje, ką Seimo daugumos politikai išdarinėja su mūsų valstybe. Vien skandalai ir kriminalai: savivaldoje „čekiukų“ klastotojai ir valstybės lėšų grobstytojai, Seime generalinės prokurorės piktnaudžiavimu ir klastojimu įtariamas konservatorius, privačiu lėktuvu su turtuoliais atostogauti skraidanti konservatorių Socialinės apsaugos ir darbo ministrė, pedofilija teisme kaltinamas konservatorius, pirmosiomis karo dienomis milijoną už „pabėgimo“ vilą Graikijoje sumokėjęs konservatorius G. Landsbergis, iš visos Lietuvos sergančiųjų savo reformomis besityčiojantis konservatorių paskirtas sveikatos apsaugos ministras. Sąrašą galėtume tęsti ir tęsti.

Dabar Lietuvą valdantys politikai į kadencijos pabaigą daro viską, kad gerai būtų tik jiems ir jų rėmėjams, o visa likusi Lietuva priversta kentėti iki naujų rinkimų. Kurią gyvenimo sritį bepaimsi – visur problemos. Už maistą, elektrą, kurą, vaistus, bankų ir komunalines paslaugas mokame didžiausias kainas, valstybei mokame didžiausius mokesčius, o atlyginimai vieni mažiausių.

Sveikatos apsauga – eilės pas gydytojus, kokių nesame patyrę per visą nepriklausomybės laikotarpį. Esame verčiami brangiai mokėti ne tik už vaistus, bet ir esame tyčia stumiami susimokėti už privačiai teikiamas medicinos paslaugas. Net pati Sveikatos apsaugos ministerija už žmonių mokesčiais suneštas valstybės lėšas perka privačias medicinos paslaugas saviškiams, nes puikiai supranta, kad valstybinės medicinos paslaugos nebepasiekiamos ir nuvarytos tiek, kad pati ministerija jomis nebepasitiki.

Švietimas – į mokyklas besibraunanti LGBT ideologija, problemos su „įtraukiuoju ugdymu“, nuolatiniai nepavykę eksperimentai su egzaminais, mokytojų ir vadovėlių trūkumas, amžinos reformos, kurios tik verčia pergyventi mokinius ir piktina jų tėvus. Valdančiųjų palaikymas narkotikų platinimui ir vartojimui tapo nebevaldoma tragedija. Kone kas antras mokinys yra vartojęs narkotikų. Tai valdančiųjų politikos rezultatas.

Šį valdančiųjų „darbų“ sąrašą galėtume tęsti ir tęsti.

Išrinktas Seimo narys pakeitė „kailį“

Manau, būtina atkreipti Jūsų dėmesį ir į politikų išdavystes ir veidmainystes. 2020 m. Deltuvos šiaurinėje apygardoje (tuometinis Anykščių rajonas) Seimo nariu buvo išrinktas „valstietis“ T. Tomilinas, kuris šiemet kandidatuoja ir Ukmergės rajone jau kaip S. Skvernelio „demokratas“ – tuomet jis kalbėjo, kaip palaiko prigimtines šeimas, pasisako už tradicines vertybes.


Visų mylimas ir gerbiamas kunigas R. Doveika Šv. Juozapo bažnyčios koplyčioje pakrikštijo mūsų jauniausiąjį sūnų Kristupą Dovydą.

T. Tomilinas, būdamas Seimo nariu, sugebėjo pakeisti ne tik šeimą – paliko žmoną, tris vaikus ir susirado kitą, pakeitė ir partiją – iš „valstiečių“ perbėgo pas „demokratus“ ir pakeitė „vertybes“ – šioje kadencijoje jau viešai palaiko LGBT veikėjų politiką, balsuoja už jų partnerystes, pasisako už Stambulo konvenciją ir pan. Žmonės už jį balsavo, kad jis atstovautų jų vertybėms, o jis pakeitė „kailį“ ir balsuoja už dviejų vyrų santykių įteisinimą. Ar manote, kad toks atstovas Seime Jums reikalingas?

K. Krivickas – tvirtas pasirinkimas

Aš, Kristupas Krivickas, ir visa, mano atstovaujama, Lietuvos regionų partija duodame žodį ir įsipareigojame atstovauti Jūsų interesams, vykdyti Jūsų valią, ginti Jūsų vertybes.

„Mes, visi Lietuvos žmonės, jau spalio 13 dieną kartu eisime prie balsadėžių ir lemsime kokiu keliu Lietuva eis ateinančius ketverius metus, kokia bus politika, kokie bus politikai. Kviečiu Jus balsuoti už mane Deltuvos šiaurinėje apygardoje, rinktis Lietuvos regionų partijos sąrašą numeris 6 ir reitinguoti mane šiame sąraše (mano Nr. sąraše – 11) ir duodu žodį, tai bus tvirčiausias Jūsų pasirinkimas.“


Susituokę bažnyčioje, jau daugiau nei 20 metų su žmona Jurgita gyvename meilėje ir darnoje. 5 vaikai – prasmingiausias mūsų gyvenimo projektas.

Politinė reklama bus apmokėta iš Lietuvos regionų partijos rinkimų sąskaitos. Užs. Nr. 641

Dalintis
Parašykite komentarą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *