Ukmergėje atidarytas pirmasis Express Pizza ir Crisperia restoranas

Autorius Ukmergės žinios

Ketvirtadienį Vytauto g. 113 (PC Eifelis) duris atvėrė Express Pizza picerija ir traškios vištienos namai Crisperia. Du prekės ženklai po vienu stogu ukmergiškius ir miesto svečius kviečia mėgautis daugiau nei 30 skirtingų picų ir traškios vištienos patiekalais.

Atidarymo dieną svečius pasitiko Crisperia talismanas Ponas Traškis, kuris dovanojo specialius kuponus, gaiviuosius gėrimus ir, žinoma, gerą nuotaiką.

Restoranas dirba kasdien nuo 10 iki 22 val. Maistą į namus ar biurą gardaus maisto fanus kviečia užsisakyti internetu www.noriupicos.lt arba www.crisperia.lt.

Express Pizza asortimente jau daug metų TOP viršūnes užkariavo Firminė pica su dvigubu padu. Taip pat svečiai gali rinktis plono arba storo pado picas bei picų suktinukus.

Crisperia kviečia „traškinti“ vištieną kibirėliuose ar dėžutėse, įvairius rinkinius su keptomis bulvytėmis. Asortimente daugiau nei 10 sumuštinių, gaivios salotos, kebabai su traškia vištiena ir kiti gardūs patiekalai.

Express Pizza picerijos ir Crisperia restoranai veikia dar 13-oje šalies miestų: Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Mažeikiuose, Jonavoje, Palangoje, Plungėje, Kretingoje, Gargžduose, Telšiuose, Elektrėnuose ir Utenoje.

Dalintis
Parašykite komentarą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *