Į konfliktų sūkurį papuolė automobiliai

Autorius Ukmergės žinios

Praėjusios savaitės pabaigoje į konfliktų ir galimų nusikaltimų sūkurį papuolė automobiliai.

Policija sulaukė bent kelių pranešimų apie važinėjančias įtartinas mašinas. Rugpjūčio 9 d. pranešta, kad Taujėnų seniūnijoje, Punių kaime, automobiliu važinėja įtartini tamsaus gymio prekeiviai, siūlantys įrankius.

Apie įtartiną po sodus važinėjantį automobilį buvo pranešta ir iš kitų rajono vietų – „Pušelės“ sodininkų bendrijos bei Antakalnio kaimo.

Policijos pareigūnai siūlo iš panašių prekeivių nieko nepirkti. Yra tikimybė, kad galite būti apgauti arba, kol jūs apžiūrinėsite prekes, bus apvogti jūsų namai, kaip neretai tokiais atvejais atsitinka.

Policija sulaukė ir daugiau su transporto priemonėmis vienaip ar kitais susijusių pranešimų.

Vienas ukmergiškis teigė radęs ant savo automobilio galimai apdaužymo žymes. Mašina stovėjo prekybos centro aikštelėje, tačiau vaizdo stebėjimo kameros tos vietos nefiksuoja.

Iš pradžių esą manė, kad mašiną apdergė paukščiai, bet akylai patyrinėjęs nutarė, kad tai – ne paukščių išmatos, o žymės, likusios kažkam atsitrenkus. Tačiau policijos pareigūnai jokių susidūrimo žymių neužfiksavo.

Būta ir dar vieno konflikto dėl transporto priemonės. Žmogus pranešė, kad jo mašiną Antakalnio gatvėje esą apgadino supykęs kelią remontavęs darbininkas – teigta, kad atsirėmė taip, kad net ją įlenkė. Vis dėlto žmonės galiausiai susitaikė ir jokių pretenzijų nei viena, nei kita pusė nepareiškė. 

Sekmadienį A. Vienuolio-Žukausko gatvėje į poros konfliktą taip pat buvo „įveltas“ automobilis. Porai susipykus ir žmonai su vaikais išėjusi iš namų, šeimos galva ėmėsi desperatiškų veiksmų – apipylė savo mašiną degiu skysčiu ir pagrasino padegti. 

Policijos pareigūnai įvertino situaciją, vyrui išrašė orderį dėl smurto artimoje aplinkoje ir iškvietė gelbėtojus. Šiems teko plauti degiu skysčiu apipiltą transporto priemonę.

UŽ inf.

Dalintis
Parašykite komentarą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *