Probiotikai – geros sveikatos šaltinis

Autorius Ukmergės žinios

Probiotikai yra be galo vertinga priemonė, palaikanti žarnyne gerą mikroflorą. Dažnai po gydymo antibiotikais žarnynas nusilpsta, netenkama daug gerųjų bakterijų, todėl būtina jas atstatyti geriant probiotikus. Kadangi probiotikų būna labai daug ir įvairių rūšių, vertingiausia pasidomėti, kokie būtų maksimaliai efektyvūs ir tinkami, suteiktų didžiausią įmanomą naudą.

Toliau skaitydami sužinosite apie kokybiškų probiotikų pasirinkimus ir galėsite išsirinkti tai, kas pagal sudėtį būtų geriausia. Rasite vertingos bei praktiškos informacijos apie antibiotikų vartojimą ir ne tik.

Kada ir kaip geriausia vartoti probiotikus?

Daugelis probiotikų vartojami po gydymo antibiotikais kurso, kadangi probiotikai netenka savo galios vartojami kartu su antibiotikais. Probiotikus reikia vartoti pagal pateikiamas instrukcijas, pilnai pereinant visą kursą – tuomet jų veikimas efektyviausias. Tuo pačiu rekomenduojama vartoti daugiau maisto produktų, gerti jogurtą ir valgyti maisto produktus su daugiau skaidulų.

Kodėl verta vartoti Saccharomyces boulardii?

Saccharomyces boulardii yra išskirtiniai probiotikai, kurie yra tinkami vartoti kartu su antibiotikais. Dėl jų sudėtyje esančios bioaktyvios mielių atmainos, išlaikomas atsparumas prieš antibiotikus, tuo pačiu ši mielių atmaina yra atspari virškinimo rūgštims organizme.

Probiotikai Saccharomyces boulardii pasižymi itin dideliu kiekiu kolonijas sudarančių vienetų (KSV). Jų vienoje kapsulėje gali būti apie 5 milijardus. Tai užtikrina aukštą efektyvumo lygį ir saugų vartojimą kartu su antibiotikais.

Šiems probiotikams taip pat būdingi privalumai:

  • sveika sudėtis be GMO;
  • be konservantų, dirbtinių saldiklių ir dažiklių;
  • tik su patentuotais ingredientais;
  • moksliškai patikrinta formulė;
  • tvarioje pakuotėje.

Išbandžius 2 mėnesių kursą, pirmuosius rezultatus pastebėsite jau visai netrukus. Svarbu tęsti probiotikų kursą ir jį praeiti pilnai, tuomet efektas maksimaliausias. Balansas žarnyne atkuriamas ne iš karto, todėl kaip ir geriant bet kokius kitus maisto papildus, norimam efektui pasiekti reikia laiko.

Nėščios moterys ir žindančios dėl probiotikų vartojimo turėtų pasitarti su savo gydytoju. Tai nėra maisto pakaitalas, todėl probiotikai puikiausiai pasitarnaus tik kaip papildoma priemonė.

Daugiau apie probiotikus ir jų pasirinkimus sužinosite: https://avel.lt/products/probiotikai

Dalintis
Parašykite komentarą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *