Išsipildė maža svajonė – dalyvaus konkurse „Mis Aukštaitija“

Ukmergiškė Raminta Dapkevičiūtė atstovaus mūsų miestui gegužės mėnesį vyksiančiame konkurse „Mis Aukštaitija“.

Raminta bus viena iš 14-os šio konkurso dalyvių.

26-erių metų mergina mokėsi Taujėnų gimnazijoje, šiuo metu gyvena Panevėžyje. Nors yra baigusi kosmetologijos mokslus, dabar dirba kitą darbą – yra vaikų darželio auklėtojos padėjėja.

Dalyvauti tokiame renginyje mergina pasakojo svajojusi jau seniai. Tačiau niekada nebandė. Atvirauja mokykloje buvusi labai nedrąsi, uždara, o dėl išvaizdos net patirdavo patyčių.

Norėdama dalyvauti konkurse Raminta pildė organizatorių anketą ir buvo atrinkta.

Daug metų ukmergiškė lankė chorą, šiuo metu mokosi vokalo ir konkurso talentų šou komisijos narius  planuoja nustebinti atlikdama pasirinktą dainą.

Tokiuose kaip šis konkursuose yra amžiaus limitas, tad 26-erių metų Raminta juokauja, kad jos dalyvavimas bus pirmas ir paskutinis.

„Labai džiaugiuosi ir dėkoju organizatoriams už suteiktą galimybę. Nepaisant gyvenimo nesėkmių, einu iškėlus galvą ir noriu įkvėpti merginas nebijoti, pasitikėti savimi ir siekti svajonių. Kažkada būdama maža mergaite bijojau būti tarp žmonių, neturėjau pasitikėjimo savo jėgomis, o dabar einu į priekį iškelta galva. Išsipildė mano maža gyvenimo svajonė“, – sako R. Dapkevičiūtė.

„Mis Aukštaitija“ organizatoriai – „M Grožio ir Mados studija“ kartu su profesionalia modelių mokykla „EPMM & NEFER. Modeliai“.

Kovo viduryje vyko dalyvių prisistatymas, mados kolekcijų demonstracijos, loterija su rėmėjų prizais ir koncertas. Finalinis konkurso „Mis Aukštaitija 2024“ renginys vyks gegužės 18 d.

Organizatoriai sako, kad šiemet jo karūnoje vyraus sidabrinė ir auksinė spalvos, o karūna visiems laikams liks nugalėtojai.

Pasak vienos iš renginio organizatorių Monikos Kereišės, pernai po 9-erių metų pertraukos sugrįžęs konkursas sulaukė didelio tiek dalyvių, tiek žiūrovų dėmesio. Šiais metais jo atrankos vyko net aštuoniuose miestuose – Kėdainiuose, Utenoje, Ukmergėje, Jonavoje, Anykščiuose, Kupiškyje, Šiauliuose ir finalinė atranka Panevėžyje, kurioje galėjo dalyvauti visos merginos iš visų Aukštaitijos miestų.

UŽ inf.

Dalintis

Nuotraukų galerija:

Parašykite komentarą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *