Dalyvavo konkurse „Aš ir policija“

Dalyvavo konkurse „Aš ir policija“ / Konkurso nugalėtojus pasveikino policijos komisariato darbuotojai.

Asta KROGERTIENĖ

Vilniaus apskrities VPK Komunikacijos poskyrio specialistė

Ukmergės rajono policijos komisariate vyko rajono mokinių teisinių žinių konkursas „Aš ir policija“. Šis konkursas rengiamas jau daugiau nei 20 metų. Jo tikslas – ugdyti mokinių teisinį sąmoningumą, supratimą apie teisinę sistemą, vykdyti ankstyvąją teisės pažeidimų, narkomanijos, smurto prevenciją, suteikti mokiniams žinių, kuriant saugią aplinką, skatinti mokinių, mokytojų ir teisinių institucijų bendradarbiavimą.

Rajoniniame pirmame etape „Protų mūšis“ dalyvavo 11 komandų: Antano Smetonos, Jono Basanavičiaus, Taujėnų ir Želvos gimnazijų, Ukmergės technologijų ir verslo mokyklos, „Šilo“ ir Senamiesčio progimnazijų, Užupio, Siesikų ir Dukstynos pagrindinių mokyklų bei jaunųjų policijos rėmėjų komandos.

Konkursas vyko virtualioje aplinkoje. Teko atsakyti į 50 klausimų. Tiksliausiai ir greičiausiai atsakė ir pirmą vietą iškovojo jaunųjų policijos rėmėjų komanda. Antrą vietą užėmė gimnazistai iš Želvos, o trečią – Antano Smetonos gimnazijos komanda.

Visi dalyviai apdovanoti padėkomis ir saldžiais prizais, o pirmos, antros ir trečios vietos laimėtojai – dovanomis. „Aš ir policija“ pirmo etapo statulėlė įteikta jauniesiems policijos rėmėjams, jų laukia kelionė į kitą etapą, kuris vyks balandžio mėnesį Kaune.

Dalintis

Nuotraukų galerija:

Parašykite komentarą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *