Kaip teisingai tepti savaiminio įdegio priemones ir kokias išsirinkti?

Kaip teisingai tepti savaiminio įdegio priemones ir kokias išsirinkti? /

Nebūtina būti patyrusiu specialistu, kad pavyktų išgauti tolygų įdegį namuose. Naudojant savaiminio įdegio priemones galite įgyti norimą odos atspalvį. Žinoma, svarbiausia tinkamai pasiruošti procedūrai, pasirinkti kokybiškas savaiminio įdegio priemones bei laikytis naudojimo rekomendacijų.

Savaiminio įdegio priemonių rūšys

Purškiklis – puikiai tinka didesnėms kūno vietoms, beveik nepalieka dryžių, greitai ir tolygiai pasiskirsto ant odos. Tačiau geriau venkite naudoti purškiklį ant veido, nes purškiant kompozicija gali patekti į akis.

Kremas yra tankiausios ir sudėtingiausios tekstūros, kuri gali netolygiai pasiskirstyti įvairiose odos vietose, be to, pastarasis įsigeria ilgiau nei kitos savaiminio įdegio priemonės, tepant gali susidaryti dryžiai ar dėmės. Todėl kremą reikia naudoti laikantis visų rekomendacijų.

Gelis yra švelnios, panašios į kremą tekstūros, bet kiek lengvesnis ir dėl slydimo savybių juo pavyksta padengti odą tolygiau. Puikiai tinka tiems, kurie savaiminį įdegį naudoja pirmą kartą.

Pienelis yra skystos tekstūros, todėl tolygiai užtepti galite naudojant vatos diskelius. Pienelį patogu tepti mažais kiekiais, todėl jis yra itin patogus naudoti veidui, kaklui ir dekoltė sričiai.

Putos yra moderniausias ir patogiausias produktas, suteikiantis odai tolygų atspalvį. Lengvai pasiskirsto medžiaginės pirštinės pagalba, o atsiradus dryžiams galite juos lengvai sulyginti keliais sukamaisiais judesiais.

Servetėlės ​​dažniausiai ​​naudojamos įdegio korekcijai, netolygiai užteptam produktui koreguoti ar nusitrynusioms vietoms padengti, kadangi šios savaiminio įdegio priemonės naudojimas nėra ekonomiškas, kad galima būtų naudoti viso kūno padengimui.

Taigi, platus savaiminio įdegio priemonių pasirinkimas NewCrush parduotuvėje leis atrasti jums tinkamiausią produktą ir mėgautis norimu odos atspalviu.

Odos paruošimas

Norint, kad savaiminis įdegis pasidengtų tolygiai, pirmiausia turite kruopščiai nuvalyti odą. Dieną ar dvi prieš procedūrą naudokite kūno šveitiklį – taip pašalinsite raginį odos sluoksnį ir užtikrinsite, kad įdegis pasidengs tolygiai. Iškart prieš tepdami savaiminį įdegį nusiprauskite po dušu, taip pat nuplaukite visą dekoratyvinę ir odos priežiūros kosmetiką bei gerai nusausinkite odą – itin svarbu, kad ji būtų idealiai švari ir sausa. Tačiau jei jaučiate odos tempimą ar diskomfortą, sausas vietas galite patepti drėkinamuoju kremu, bet įsitikinkite, kad jame nėra aliejų, kitaip atspalvis gali pasidengti negražiai.

Kaip padengti veidą savaiminio įdegio priemone?

Veido odai tepti galite rinktis atskirą priemonę, skirtą tik veidui arba naudoti universalią savaiminio įdegio priemonę, tinkančią visoms kūno sritims. Nors labiau rekomenduoja rinktis pirmąjį variantą: veido odai skirtos specialios savaiminio įdegio priemonės neužkemša porų ir suteikia ilgalaikį natūralų atspalvį. Paskirstydami priemonę ant veido odos, ypatingą dėmesį skirkite probleminėms sritims: nosies sparneliams, raukšlėms apie lūpas, plaukų linijai ir lūpų kampučiams, kur dažniausiai koncentruojasi mimikos raukšlės.

Kaip teisingai tepti savaiminio įdegio priemones ant kūno?

Savaiminio įdegio priemonę patogiau tepti iš apačios į viršų. Tikrai nereikia bandyti apimti per didelio ploto vienu metu – lengviau veikti etapais. Pradėkite nuo blauzdų, tada pereikite prie šlaunų, apatinės ir viršutinės nugaros dalies, tada pilvo, krūtinės ir rankų. Labai atsargiai ištepkite priemonę specialia kumštine pirštine. Profesionalios savaiminio įdegio priemonės pakankamai greitai susigeria, o tai leidžia išgauti tolygų odos atspalvį ant viso kūno.

Rankos, alkūnės, pėdos ir keliai yra problematiškiausios vietos, nes jose daug raukšlių ir griovelių, kuriuose gali susikaupti savaiminio įdegio priemonės perteklius. Kad taip nenutiktų, imkite nedidelį produkto kiekį ir lengvais glostymo judesiais tepkite, kol matysite, kad priemonė pasiskirstė tolygiai.

Jei savaiminio įdegio priemonė netyčia pateko ant jūsų nagų, švelniai nuvalykite juos drėgna servetėle ar kempinėle. Tačiau jei naudosite specialią kumštinę pirštinę, tokios situacijos pavyks išvengti – jos vidinis sluoksnis patikimai apsaugo rankas nuo kontakto su priemone.

Kaip išvengti dėmių ir dryžių tepant savaiminį įdegį?

Norėdami užtikrinti, kad atspalvis būtų vienodas visose kūno vietose, turėtumėte griežtai laikytis pasirinkto savaiminio įdegio naudojimo rekomendacijų. Kiekvienas produktas turi savo ypatybes, į kurias reikia atsižvelgti atliekant procedūrą. Jei gamintojas rekomenduoja naudoti specialią kumštinę pirštinę, tada nebandykite eksperimentuoti: lengviau nusipirkti viską, ko jums reikia, vieną kartą, nei vėliau ieškoti būdų, kaip nuplauti nepasisekusį įdegį.

Taip pat būtinai atsižvelkite į laiko intervalą, per kurį savaiminis įdegis aktyvuojasi ant odos. Dažniausiai šis procesas trunka iki 8 valandų: per šį laiką reikėtų kiek įmanoma labiau saugoti odą, nesiprausti po dušu ir vengti kitokio kontakto su vandeniu, taip pat vengti aptemptų drabužių.

Dalintis

Nuotraukų galerija:

Parašykite komentarą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *