Ukmergėje pavogti du tekstilės konteineriai. Vienas nusikaltimas užfiksuotas

Ukmergėje pavogti du tekstilės konteineriai. Vienas nusikaltimas užfiksuotas / Ukmergėje pavogti du tekstilei surinkti skirti konteineriai.

Ukmergės mieste pavogti du tekstilės atliekų konteineriai.

Kaip išgabenamas vienas iš jų, stovėjęs prie Ukmergės kultūros centro, nuo Pilies parko pusės, užfiksavo vaizdo stebėjimo kameros.

Rajono savivaldybės Viešosios tvarkos ir aplinkosaugos skyriaus vedėjas Aidas Dutkus informavo, kad vagystė buvo įvykdyta vasario 20 d. Kameros užfiksavo, kaip konteinerį išgabena autobusiukas su užsienietišku valstybiniu numeriu. 

Kitas dingęs tekstilės konteineris stovėjo Rožių ir Tulpių gatvių sankryžoje. Kad jo nebėra, pastebėta vasario 21 dieną.

Atsirado žmogus, matęs, kai vieną dieną prietemoje minėtą konteinerį pasikrovė ir išsivežė asmenys, atvažiavę automobiliu, panašiu į mikroautobusą. Tačiau nei jo spalvos, nei valstybinio numerio žmogus neįsidėmėjo.

UAB „Ecoservice“ priklausantys metaliniai konteineriai yra skirti dėvėtos tekstilės gaminiams surinkti. Į juos gyventojai krauna drabužius, avalynę, patalynės užvalkalų komplektus bei kitus gaminius.

Konteineriai Ukmergėje atsirado pernai rugsėjį. Iš viso mieste jų buvo pastatyta 12. Tuščias toks konteineris sveria nuo 150 iki 170 kilogramų, o kainuoja apie 1 tūkst. eurų.

UAB „Ecoservice“ apie šias vagystes pranešė policijai.

Žmonių, mačiusių vagystes, prašoma kreiptis į bendrovę „Ecoservice“ tel. 8 687 44444, el. p. sutvarkysim@ecoservice.lt arba pranešti policijai telefonu 112.

UŽ inf.

Dalintis

Nuotraukų galerija:

Parašykite komentarą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *