Danties implantai – nauji dantys visam gyvenimui?

Danties implantai - nauji dantys visam gyvenimui? /

Netekote vieno ar kelių dantų? Tai – ne pasaulio pabaiga. Šiuolaikinė medicina ir gydymo metodai yra taip stipriai pažengę, kad dantų atkūrimas žmonėms nebekelia tiek diskomforto, kiek anksčiau. Implantologijos klinikos ,,Dentaplanas’’ specialistai tiki, kad danties implantai gali vėl pacientą grąžinti į pilnavertį gyvenimą. Norite sužinoti daugiau apie dantų implantaciją? Kviečiame skaityti toliau!

Kas yra danties implantai?

Danties implantai – dantų atkūrimo būdas, kuomet nedideli titaniniai varžteliai yra įsriegiami į paciento žandikaulio kaulą. Jie pakeičia trūkstamo natūralaus danties šaknį. Kai danties implantai prigyja, ant jų prisukami dirbtiniai cirkonio keramikos dantys, dar kitaip vadinami vainikėliais ar karūnėlėmis.

Šiandien implantacija yra visiškai neskausminga procedūra. Vienas ar keli dantys atkuriami gana greitai ir pacientai gali rinktis įvairius skausmo ir baimės įveikimo metodus. Mūsų klinikoje jų yra net trys:

  • Nuskausminamasis pieštukas
  • Inhaliacinė sedacija
  • Sedacija su anesteziologo priežiūra

Kokybiškumas

Mūsų klinikoje pacientai gali rinktis aukštos kokybės Straumann group implantus. Jie pagaminti iš titano ir yra ypatingi tuo, kad turi unikalų porėtą paviršių, kuris palengvina gijimo procesą, mažina uždegimą ir pagreitina kaulo formavimąsi. 

Sprendimas visam gyvenimui

Dantų atkūrimas implantais yra puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško ilgaamžiško sprendimo. Atlikus implantaciją ir prasidėjus gijimui, žandikaulio kaulas natūraliai susijungia su titanu, kitaip tariant – su juo suauga. Paprastai turi praeiti 3 – 6 mėnesiai, kad dantų implantai visiškai suaugtų su žandikaulio kaulu ir užtikrintų stimuliaciją kramtymo metu.

Su naujais dantimis ant implantų galėsite pamiršti stresą ir vėl džiaugtis gyvenimo malonumais. Investicija į sveikatą atsiperka ir sėkmingai implantuoti dantys gali laikyti ilgus metus. 

 

Patogios išsimokėjimo galimybės

Natūralu, kad ne visi turi atsidėję išlaidų papildomos sveikatos paslaugoms. Tačiau gera žinia ta, kad mūsų klinikoje kiekvienas pacientas turi galimybę už paslaugas atsiskaityti išsimokėtinai. Kviečiame atvykti į kliniką ir atrasime jums patogų sprendimo būdą!

Nedelskite, netekę vieno ar kelių dantų būtinai apsilankykite pas odontologą. Laiku neatliktas gydymas gali lemti įvairias sveikatos problemas ateityje. Nepamirškite, kad danties implantai gali padėti vėl mėgautis gyvenimo malonumais, be diskomoforto. Kviečiame apsilankyti mūsų klinikoje, kur jūsų lauks profesionalios konsultacijos ir patyrę specialistai. ,,Dentaplanas’’ kliniką galite rasti Vilniuje adresu: Šeškinės Sodų g. 12, Verslo centre G12.

Dalintis

Nuotraukų galerija:

Parašykite komentarą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *