Į pusnis slydo automobiliai

Į pusnis slydo automobiliai / Ukmergės PGT nuotr.

Gausiai pasnigus ir esant slidžiai kelio dangai, keliuose pasipylė eismo įvykiai.

Sausio 16 d., apie 8 val., Ukmergėje, Mokyklos gatvėje, „Volvo V70“ vairuotojas vairuodamas kliudė „Volvo XC60“. Vairuotojai užsipildė eismo įvykio deklaraciją.

Tą patį rytą 6.45 val. kelio Ukmergė–Jonava 6-ame kilometre moters vairuojamas „Renault“ nuslydo nuo kelio. Laimei, niekas nenukentėjo, kelio ženklai ir atitvarai nepažeisti.

Daug eismo įvykių užfiksuota sausio 15 d.

15.25 val. asmuo, vairuodamas „Volkswagen Sharan“ su priekaba, Želvos miestelio žiedinėje sankryžoje nesuvaldė transporto priemonės ir numušė du kelio ženklus. Vairuotojas dėl kaltės sutiko, buvo užpildyta eismo įvykio deklaracija.

16.40 val. autostradoje, važiuojant link Panevėžio, į griovį įlėkė ir apvirto vilkikas DAF. Vairuotojo teigimu, kelio danga buvo labai slidi.

Tuo pačiu metu dėl slidžios dangos autostradoje nuo kelio nuslydo automobilis BMW. Vairuotoja pati išsikvietė techninę pagalbą.

17.24 val. nuo autostrados nuslydo vilkikas MAN su puspriekabe. Atvykus policijai jis buvo užblokavęs pirmą eismo juostą. Įvykio vietoje pareigūnai užtikrino eismo saugumą, kol vilkikas buvo ištrauktas.

Apie 19 val. autostradoje nuo kelio nuvažiavo vilkikas DAF. Atvykę policijos pareigūnai padėjo pareguliuoti eismą, kol vilkikas buvo ištrauktas.

Apie 20 val. važiuojant link Utenos nuo kelio nuvažiavo BMW. Žmonės nenukentėjo, niekas neapgadinta. Pareigūnai pažymi: kelias toje vietoje – visiškas ledas.

Apie įvykius informavo Vilniaus apskrities VPK Komunikacijos poskyrio specialistė Asta Krogertienė.

UŽ inf.

Dalintis

Nuotraukų galerija:

Parašykite komentarą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *