Lankėsi daug pasiekę sportininkai

Lankėsi daug pasiekę sportininkai / Autorės nuotr. „Šilo“ progimnazijos svečius Matą Gailevičių ir Eriką Cchovrebovą pasitiko progimnazijos direktorius Darius Kaplūnas ir karjeros ugdymo specialistė Virginija Černiauskienė.

Gintarė TUZIKIENĖ

„Šilo“ progimnazijos mokytoja

„Šilo“ progimnazijoje lankėsi fizinio parengimo treneris Matas Gailevičius ir dziudo imtynininkas Erikas Cchovrebovas, atvykę net iš pajūrio. Su aštuntų klasių mokiniais juos susitikti pakvietė progimnazijos karjeros ugdymo specialistė Virginija Černiauskienė.

M.Gailevičius daug pasiekęs kūno rengybos srityje, ne kartą tapęs įvairių varžybų čempionu, įkūręs sporto klubą ir pats dirba asmeniniu treneriu, o E. Cchovrebovas – daugkartinis Lietuvos dziudo čempionas ir prizininkas, ne kartą Lietuvai atstovavęs Europos ir pasaulio čempionatuose, taip pat treniruojantis vaikus ir suaugusiuosius.

Vedini bendro tikslo – sporto ir noro motyvuoti jaunąją kartą pasirinkti sveiką gyvenimo būdą, vyrai sumanė projektą „Sportui – taip, narkotikams – ne“. Aplankę ne vieną Lietuvos mokyklą, jie susitiko ir su „Šilo“ progimnazijos aštuntokais.

Motyvacinio seminaro metu svečiai kalbėjosi su paaugliais apie tinkamus pasirinkimus gyvenimo kelyje, kuo svarbus sveikas gyvenimo būdas, disciplina, sportas, dalijosi pavyzdžiais iš asmeninės patirties.

Mokiniai uždavė daug klausimų ir susikaupę klausėsi atsakymų, todėl akivaizdu, kokie svarbūs jiems yra tokie susitikimai – motyvuojantys, skatinantys rinktis sveiką gyvenimo būdą, ypač kai su jais kalbasi žinomi ir daug pasiekę žmonės.

Dalintis

Nuotraukų galerija:

Parašykite komentarą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *