Atkočiuose liepsnos siaubė gyvenamąjį namą

Atkočiuose liepsnos siaubė gyvenamąjį namą /

Ukmergės priešgaisrinė gelbėjimo tarnyba pranešė;

Spalio 13-ąją gautas pranešimas, kad Deltuvos seniūnijos Atkočių kaime, Vilties gatvėje, dega namas. Atvykus, medinis vieno aukšto  namas su mūriniu priestatu degė atvira liepsna, stogas buvo jau įgriuvęs. Nudegė dvišlaitis šiferinis stogas, vandeniu sulietas namo vidus, tačiau pats pastatas išsaugotas.

Apie gaisrą pranešė kaimynai. Gaisro metu šeimininkų – vyro ir moters – namuose nebuvo, tad žmonės nenukentėjo.

Dėl ko kilo gaisras, aiškinamasi. Ugniagesių duomenimis, nusikalstamos veikos požymių nėra. Pirminiais duomenimis, galėjo užsidegti kaminas.

Deltuvos seniūnijos seniūnas Gintaras Radzevičius sakė, kad namo šeimininkai yra seniūnijos gyventojai. Seniūnas buvo nuvykęs į gaisravietę, tačiau jų nerado, telefonu taip pat nepavyko susisiekti. „Yra gaisro padarinių kompensavimo sistema“, – informavo G. Radzevičius.  Mano, kad nukentėjusieji, kada galės, patys susisieks.

Spalio 12-ąją Vidiškių seniūnijos Kurėnų kaime, plastikiniame šiukšlių konteineryje degė šiukšlės. Gaisras užgesintas.

Jau rašėme, kad spalio 10-ąją Ukmergėje, Antakalnio gatvėje, degė automobilis „VW Passat“, o spalio 11-ąją Želvos seniūnijos Činelių kaime – automobilis „Landrover“. Abiejuose automobiliuose dujų įrangų nebuvo, pirmojo išdegė salonas, antrasis sudegė visiškai.

Spalio 12-ąją gautas pranešimas, kad Ukmergėje, Vilniaus gatvėje esančiame bute, asmuo nugriuvo ir negali atsikelti. Atvykę ugniagesiai, panaudoję glaustines kopėčias pro langą pateko į buto pirmame aukšte vidų bei įleido policijos pareigūnus ir medikus. Viduje rastas be sąmonės buto savininkas.

Spalio 13-ąją gautas panašus pranešimas, kad Maironio gatvėje, bute gyvenanti vieniša moteris skambinant neatidaro durų. Gelbėtojai duris trečiame aukšte išlaužė ir įleido medikus bei policijos pareigūnus.

Spalio 14-ąją Šešuolių seniūnijos Mėgučių kaime, ant važiuojamosios kelio dalies buvo užvirtęs medis. Jis buvo patrauktas nuo važiuojamosios kelio dalies.

Spalio 14 d. Vidiškių seniūnijos Tvarkų kaime prašyta padėti patekti į namą. Pagalba suteikta parankinėmis priemonėmis atidarius langą. Į vidų įleisti medikai.

UŽ inf.

Dalintis

Nuotraukų galerija:

Parašykite komentarą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *