Naujam sezonui atidarytas plaukimo baseinas

Naujam sezonui atidarytas plaukimo baseinas / Dainiaus Vyto nuotr. Keturių plaukimo takų baseinas ir pirtys jau laukia lankytojų.

Ukmergės sporto centro plaukimo baseinas, esantis „Šilo“ progimnazijoje, pradėjo naują sezoną.

Sporto centro direktoriaus pavaduotoja Miglė Ivanauskienė sakė, kad baseinas duris lankytojams praveria kasmet panašiu laiku – spalio pirmąją savaitę. O uždaromas tradiciškai balandžio pabaigoje, kai ima šilti orai ir lankomumas sumažėja. Praėjusį sezoną per mėnesį baseine apsilankydavo 3–4 tūkst. žmonių.

Galima ne tik plaukioti 25 m ilgio, 12 m pločio, 4 takų baseine bet ir kaitintis saunoje, garinėje bei turkiškoje pirtyse. Įrengtas ir baseinėlis vaikams bei sūkurinė masažinė vonia.

Baseinas pritaikytas neįgaliesiems, nes yra keltuvas. Darbo dienomis jame vyksta plaukiojimo pamokos mokiniams.

Prieš atidarymą moterų ir vyrų persirengimo patalpose atnaujinti dušai – pakeisti šildymo sistemos bei vandentiekio ir nuotekų tinklai, įrengta šiuolaikiška vėdinimo sistema, paklotos sienų ir grindų plytelės. Šiuos darbus atliko UAB „Doresta“ ir UAB „Vensida“, o lėšų skyrė rajono savivaldybė. Baseine šiemet įrengti kavos ir kitų gėrimų aparatai.

Baseinas pirmadieniais nedirba, antradieniais–penktadieniais lankytojų laukia nuo 17 iki 21 val., o šeštadieniais–sekmadieniais – nuo 13 iki 21 val. 

  1. Ivanauskienė sakė, kad mankštos, varžybos ir kitos veik-los planuojamos jau atidarius baseiną, tad kol kas jokios sutartys nėra sudarytos.

Paslaugų kainos lieka tos pačios – suaugusiesiems su pirtimis asmeniui kainuoja nuo 5 iki 8 Eur darbo dienomis, nuo 6 iki 9 Eur – savaitgaliais ir švenčių dienomis. Neįgaliesiems, pensininkams, studentams, moksleiviams taikomos nuolaidos. Abonementinis bilietas kainuoja iki 70 Eur.

UŽ inf.

Dalintis

Nuotraukų galerija:

Parašykite komentarą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *