Statybinis keltuvas: aukščiausias pagalbininkas visiems projektams

Statybinis keltuvas: aukščiausias pagalbininkas visiems projektams /

Statybinio keltuvo prireikia tuomet, kai reikia pakelti žmones ar daiktus aukštyn nuo žemės arba nuleisti juos žemyn. To labai dažnai prireikia statybos ar remonto projektuose. Su statybiniu keltuvu efektyviai dirbsite pakilę aukščiau nuo žemės, užtikrindami darbuotojų saugumą ir pagreitindami įvairiausius projektus. Nesate tikri? Keltuvo nuoma yra puikus būdas jį išbandyti.

Kaip veikia statybinis keltuvas?

Statybinis keltuvas veikia gana paprastu principu – prikabinama platforma gali būti pakelta į reikiamą aukštį nuo keltuvo stovo. Keltuvo stovas pastatomas stabiliai, vertikaliai, pakilimo platforma, priklausomai nuo modelio, reguliuojama iš kabinos apačioje, arba kyla kartu nuo platformos į viršų. Įprasto modelio statybinį keltuvą sudaro keturios dalys:

Platforma. Tai vieta, kurioje darbuotojai stovi, arba kur sukraunamas krovinys kėlimo metu. Dažniausiai ji būna atvira, tik turi apsauginę tvorelę.

Keltuvo stovas. Tai pagrindinė keltuvo dalis, kuri iškelia ir nuleidžia platformą. Pakėlimo procesas, priklausomai nuo keltuvo modelio, vyksta hidraulinės arba elektroninės sistemos jėgos dėka.

Valdymo kabina. Valdymo sistema kontroliuoja keltuvo judesius. Tai gali būti rankinės valdymo svirtys arba elektroninė valdymo panelė. Priklausomai nuo keltuvo modelio ir galingumo, valdymo sistema gali būti reguliuojama nuo platformos, arba nuo stovo.

Kokius statybos darbus padės atlikti statybinis keltuvas?

Statybiniai keltuvai naudojami įvairiausiems statybos ir remonto darbams:

Statybos kelių aukštų pastatuose. Keltuvai yra būtini, kai reikia pakelti statybininkus, medžiagas ar įrangą į statant kelių aukštų pastatus.

Montuojant langus. Keltuvai padeda montuoti arba keisti langus, montuoti pastatų fasadus. Naudoti keltuvą daug paprasčiau ir pigiau, nei statyti pastolius, ypač jei darbai yra greiti.

Elektros tinklų priežiūra. Naudojant specialius keltuvus, elektros technikai gali pasiekti elektros linijų aukštus taškus ir atlikti priežiūros darbus.

Statybinės apsaugos tvirtinimas ant pastatų. Keltuvai naudojami montuojant apsauginius barjerus ar kitą apsaugos įrangą ant aukštų pastatų.

Kodėl verta nuomotis statybinį keltuvą?

Kelios priežasčių, kodėl verta nuomotis statybinį keltuvą:

Pradinių investicijų mažinimas. Statybinis keltuvas yra itin brangus įrankis. Nuomojant jį reikiamam laikotarpiui, galima išvengti didelės pradinės investicijos į įrangą.

Lankstumas. Skirtingi projektai gali reikalauti skirtingo tipo keltuvų. Nuomojant, galite pasirinkti tinkamiausią modelį kiekvienai užduočiai atlikti.

Priežiūra ir remontas. Įrankių nuomos kompanija atsakinga už keltuvo priežiūrą ir remontą, todėl jums nereikės rūpintis šiais aspektais.

Projekto trukmė. Jei projektas trumpalaikis, nuomotis keltuvą gali būti ekonomiškai naudinga, nes jums nereikės laikyti nenaudojamos įrangos.

Saugumas. Nuomos keltuvai dėl saugumo darbuotojams turi būti dažnai ir labai atidžiai prižiūrimi, bei techniškai aptarnaujami. Keltuvo nuoma pas patikimą nuomos partnerį jums garantuos, kad įranga yra techniškai tvarkinga ir atitinka naudojimo standartus.

Statybiniai keltuvai yra pagrindinis pagalbininkas aukštų pastatų statybos ir remonto projektuose, o juos išsinuomodami galite pasinaudoti daugybe įrangos privalumų, neinvestuodami didelių lėšų į įrangos įsigijimą.

Dalintis

Nuotraukų galerija:

Parašykite komentarą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *