„Kartu mes galim daug“

„Kartu mes galim daug“ / Renginio akimirkos.

Lietuvos pensininkų sąjungos „Bočiai“ Ukmergės rajono bendrija surengė kultūros ir sporto šventę „Kartu mes galim daug“.

Šventę savo apsilankymu pagerbė Ukmergės rajono vicemeras Eugenijus Kuodelis, Alytaus, Jonavos, Kėdainių, Panevėžio ir Ukmergės „Bočiai“.

„Vidudienis nieko gero nežadėjo – vėjas, lietus, o sporto renginiai numatyti lauke. Ir ką jūs galvojate, mums koncertuojant liovėsi lietus, dangus pradėjo giedrėti“, – įspūdžiais dalinosi LPS „Bočiai“ Ukmergės rajono bendrijos pirmininkė Vaidutė Sakolnikienė.

Šventės koordinatorė Janina Žvikevičienė visus sukvietė į stadioną, kur laukė paruoštos sportinės užduotys. Laimėjo draugystė, nes kiekviena komanda buvo apdovanota medaliais, kuriuos iškepė UAB „Ukmergės duona“ konditeriai.

Pasak bendrijos vadovės, šventė šurmuliavo nuoširdžia bendryste, noru dainuoti, šokti, sportuoti, pasikalbėti, pasidalinti gerąja patirtimi ir dideliu noru susitikti vėl. „Sunku buvo iš šalies nusakyti žmonių amžių, nes dainos skambėjo, o sportinės užduotys buvo atliekamos su tokiu azartu, kad, rodos, metai liko tik pasuose“, – dėkodama visiems už bendrystę sako V. Sakolnikienė.

UŽ inf.

Dalintis

Nuotraukų galerija:

Parašykite komentarą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *