Abejojo, ar neprapuolė jos adresas

Abejojo

Ukmergiškė teiravosi dėl savo adreso.

Yra įsitikinusi, kad Kauno gatvėje esančio individualaus namo adresas pašte įvestas neteisingai.

Moteris tikina prieš kurį laiką negavusi laukto laiško. Paskui išsiaiškino, kad naujas laiškininkas jos namo nerado. Dabar vėl laukia svarbaus laiško, bijo, kad vėl negaus. Klausia, ar minėtas adresas pašto sistemoje įvestas. Taip pat teiravosi, kur kreiptis, jei įtaria, kad laiško negavo. Ar skambinant trumpuoju telefono numeriu pokalbiai nekainuoja.

Lietuvos pašto Komunikacijos projektų vadovas Lukas Zadarackas patikino, kad ukmergiškės įvardytas adresas Kauno gatvėje pašto sistemoje tikrai yra. Tuo atveju, jeigu klientas nori pasitikslinti savo tikslų pašto kodą ir adresą, jis tai gali padaryti svetainėje www.post.lt.

Jeigu gyventojo nepasiekia laukiama siunta, jis turėtų paskambinti bendruoju Lietuvos pašto klientų aptarnavimo telefonu 8 700 55 400 arba 1842 ir registruoti skundą.

Skambučio kaina priklauso nuo kliento pasirinkto ryšio operatoriaus taikomo tarifo ar mokėjimo plano sąlygų. Trumpojo numerio (1842) paslauga teikiama pagal „Telia“ nustatytus tarifus ir siekia 0,12 Eur už minutę.

Dalintis

Nuotraukų galerija:

Parašykite komentarą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *