Vėl vyksta darbai prie „Pivonijos“

Vėl vyksta darbai prie „Pivonijos“ / Gedimino Nemunaičio nuotr. Už aklinos statybų tvoros – įstrigusių darbų pabaigtuvės.

Pivonijos mikrorajono skvero tvarkybos darbai – vienas nesėkmingiausių Ukmergės rajono savivaldybės administracijos projektų.

Šios nelaimingosios statybos – nedidelės mikrorajono aikštės rekonstrukcija – buvo pradėtos dar 2018-ųjų birželį. Turėjo būti baigtos 2020 metų rudenį…

Per tą laiką pasaulyje nutiko daug reikšmingų įvykių, tačiau šios statybos  Ukmergėje iš mirties taško vis nejudėjo.

Galiausiai ne visiškai užbaigta aikštė šiemet buvo atverta visuomenei, bet šiuo metu ji vėl atitverta statybine tvora. Pasidomėjome, kokie darbai vykdomi šiuo metu.

Rajono savivaldybės administracijos direktorė Inga Pračkailė informavo, kad viešojo pirkimo būdu yra nupirkti aikštės sutvarkymo užbaigimo darbai. Jų esą likę labai nedaug. Tai – apšvietimo įrengimas, trinkelių bei gabionų taisymas, medelių sodinimas.

Konkursą laimėjo UAB „Ukmergės statyba“, projekto vertė – apie 80 tūkst. eurų. Sutartis su rangovu sudaryta dviejų mėnesių laikotarpiui – mėnesį skiriant darbams ir mėnesį – jiems perduoti.

Taigi pagaliau penkmečio projektas, tikėkimės, bus baigtas. 

UŽ inf.

Dalintis

Nuotraukų galerija:

Parašykite komentarą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *