Šventinę naktį – pranešimai dėl triukšmo ir konfliktų

Šventinę naktį – pranešimai dėl triukšmo ir konfliktų /

Miesto šventės metu – naktį į sekmadienį – rajono policijos komisariato pareigūnai sulaukė įvairių pranešimų, susijusių su trankia muzika, konfliktais ir alkoholiu.

21.30 val. gautas pranešimas, kad prie Sporto centro eina nepilnamečiai, iš kurių vienas – kruvinas. Atvykus paauglių nerasta. Netrukus pranešta dėl galimo smurto namuose. Pranešimas nepasitvirtino.

21.38 val. moteris pranešė, kad namo grįžo agresyviai nusiteikęs vyras. Smurto, laimei, išvengta.

22 val. nepilnamečio mama pasiskundė, kad jos sūnus galimai sumuštas. Tačiau vėliau šis prisipažino pats nuvirtęs nuo rampos prie Sporto centro, bandydamas atlikti šuolį dviračiu.

22.26 val. Šventupės gyventoja pasiskundė girdinti muziką, sklindančią nuo miesto pusės…

Keliolika minučių po 23 val. medikai šaukėsi policijos pagalbos, nes psichine liga serganti pacientė atsisakė būti vežama į gydymo įstaigą. Situacija vėliau išsisprendė.

23.47 val. skambino ta pati pranešėja iš Šventupės – muzika nuo miesto pusės jai tebetrukdė.

23.51 val. pranešimas dėl triukšmo gautas iš Pabaisko seniūnijos. Netrukus jis atšauktas.

Kelios minutės po vidurnakčio miesto centre žmonės pamatė konfliktuojančią porą ir iškvietė policiją. Atvykus smurtas nenustatytas. Pora pykosi dėl svaigalų, bet susitaikė.

33 min. po vidurnakčio gautas pranešimas dėl trankios muzikos iš Žiedo gatvės. Pažeidimo nenustatyta, nes leidimas koncertui buvo išduotas.

45 min. po vidurnakčio vėl skambutis iš Šventupės – kelis kartus jau skambinusi moteris dabar pranešė, kad muzika sklinda jau nebe nuo miesto pusės, o iš kaimyninio namo. Atvykę pareigūnai gretimame name išgirdo muziką ir įspėjo jaunuolius, kurie garsą pritildė.

0.55 val. Šviesos gatvėje girtavę vyrai nutarė pasigalynėti, o kaimynai, išgirdę šūkaliojimus, iškvietė policiją.

2.14 val. skųstasi dėl triukšmo prie „Gastro pub“. Nuvykus paaiškėjo, kad muzika jau nebegroja. Šioje vietoje vykusio koncerto metu budėję policijos pareigūnai taip pat išskyrė čia besistumdančius jaunuolius.

Sekmadienio rytą gautas pranešimas apie kelyje numuštą stirną.

Apie gautus pranešimus informavo Vilniaus apskrities VPK Komunikacijos poskyrio specialistė Asta Krogertienė.

UŽ inf. 

Dalintis

Nuotraukų galerija:

Parašykite komentarą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *