Nauju turgelio paviljonu nusivylė – jame nėra suolų

Nauju turgelio paviljonu nusivylė – jame nėra suolų / Daivos Zimblienės nuotr. Prekeiviai rajono vadovams parodė

Pivonijos mikrorajone, prie prekybos centro „Pivonija“ įsikūrusiame turgelyje žmonės prekiauja savo išaugintomis gėlėmis, daržovėmis.

Kai pagaliau bus baigti įstrigusio projekto – skvero prie prekybos centro „Pivonija“ įrengimo – darbai, turgelio prekeiviai turės persikelti į už prekybos centro įrengtą naują prekyvietę.

Bet į ją žmonės keltis nenori, nes prie naujųjų prekystalių nėra suolų. Projekte jie nebuvo numatyti. Yra ir daugiau nepatogumų.

Rajono savivaldybės atstovė spaudai Daiva Zimblienė informavo, kad trečiadienį turgelyje apsilankė ir su prekybininkais bendravo Ukmergės rajono meras Darius Varnas ir vicemeras Eugenijus Kuodelis.

 Rajono vadovams žmonės išsakė priekaištus sakydami, kad laukė naujojo turgelio, nes dabar glaudžiasi ant savo atsineštų kėdučių ir dėžučių. Deja, išvydę naująjį paviljoną, nusivylė, nes prie jo prekystalių nėra suolų, o pusdienį ar ilgiau išstovėti turgelyje – labai sunku.

Pasak gyventojų, paviljone reikalingi ne tik suolai. Reikia taisyti ir stogą – jis per mažas, nuo lietaus apsaugos tik pirkėjus, o kitapus stovintys prekeiviai mirktų lietuje.

Prekeiviai stebėjosi ir paklotomis ažūrinėmis – su tarpais – trinkelėmis. Jų teigimu, tokiame objekte reikalingas tvirtas pagrindas po kojomis. Norėtų, kad prekyvietėje būtų vandens, veiktų tualetas.

Turgelio prekeivius išklausę ir naująją prekyvietę apžiūrėję rajono vadovai pažadėjo ieškoti būdų problemoms išspręsti. „Pirmiausia pasirūpinsiu, kad naujojoje prekyvietėje atsirastų suolai. O vėliau žiūrėsime, ką galime padaryti su stogeliu nuo lietaus“, – kalbėjo meras.  

UŽ inf.

Dalintis

Nuotraukų galerija:

kad naujame paviljone nėra nei suolų

kad naujame paviljone nėra nei suolų

Parašykite komentarą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *