8 Pasaulio Įžymybės, kurios Išbandė ir Mėgsta Intraveninę Terapiją

8 Pasaulio Įžymybės

Lašelinių terapija arba intraveninė terapija – tai sveikatinimo būdas, kuriosmetu vitaminų, mineralų ir kitos maistinės medžiagos teikiamos tiesiai į kraują, taip apeinant virškinimo sistemą ir užtikrinant itin aukštą šių medžiagų pasisavinimo lygį.

Nors intraveninė terapija plačiai išpopuliarėjo per keletą paskutiniųjų metų, ji jau ilgą laiką yra itin mėgstama įvairių muzikos ir kino pasaulio įžymybių, norinčių pagerinti savo sveikatą, puoselėti grožį, užkirsti kelią ligoms ir turėti pakankamai energijos savo aktyviai veiklai.

Susipažinkime su aštuoniomis žvaigždėmis, kurios savo sveikata ir savijauta rūpinasi pasitelkdamos intraveninę terapiją.

Įžymybės, mėgstančios lašelines

1.Rihanna

Rihanna yra „Grammy“ apdovanojimą pelniusi dainininkė ir kosmetikos magnatė, jau ilgus metus pasitikinti intravenine terapija. Anot įvairių šaltinių, dainininkė ja naudojasi peršalimo ir gripo profilaktikai, taip pat norėdama turėti daugiau energijos prieš didelius pasirodymus. Rihanna taip mėgsta lašelines, kad gastrolių metu net buvo pastebėta su lašelinių krepšiu.

2.Kim Kardashian

Kim Kardashian yra žinoma visame pasaulyje. Ši grožio, realybės šou ir įvairių skandalų ikona labai rūpinasi savo bei savo šeimos sveikata. Ji lašelinių terapiją naudoja siekdama išvengti dehidratacijos ir išlikti energinga ir sveika per savo daugybę pasirodymų ant raudonojo kilimo ir kituose renginiuose.

3.Jennifer Lopez

Jennifer Lopez yra visame pasaulyje žinoma dainininkė, šokėja ir aktorė. Ji intraveninę terapiją naudoja siekdama išlaikyti hidrataciją bei atsigauti po intensyvių pasirodymų. Lašelinės taip pat yra jos grožio rutinos dalis. Dainininkė net savo „Instagram“ paskyroje yra pasidalijus vaizdo įrašu, kuriame užfiksuota kaip ji priima lašelinės terapiją po koncerto.

4.Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow yra aktorė ir verslininkė, gerai žinoma dėl savo sveikatingumo verslo ir internetinės svetainės „Goop“. Moteris yra intraveninės terapijos šalininkė ir prisipažino, kad ją naudoja siekdama palaikyti energijos lygį ir apsisaugoti nuo ligų.

5.Jennifer Aniston

Viena ryškiausių Holivudo žvaigždžių, serialo „Draugai“ aktorė Jennifer Aniston jau seniai sveikata ir gyvybingumu rūpinasi naudodama vitaminų intraveninę terapiją. Neseniai Aniston atskleidė, kad ją pasitelkia siekdama atsikratyti lėtinio nuovargio ir išsekimo, atsiradusių dėl įtempto gyvenimo būdo. Aktorė taip pat mano, kad lašelinių terapija gali padėti sumažinti senėjimo požymius, todėl reguliariai priima vitaminų infuzijas.

6.Beyoncé

Dainininkė Beyoncé yra pelniusi daugybę muzikinių apdovanojimų ir yra viena žymiausių moterų pasaulyje. Ji gyvena itin aktyvų gyvenimą, užsiima verslu bei augina vaikus, tad intraveninę terapiją naudoja siekdama palaikyti reikiamą kiekį skysčių ir išlikti energinga dažnų kelionių metu, koncertuodama ir dalyvaudama įvairiuose renginiuose.

7.Jessica Alba

Jessica Alba yra aktorė, verslininkė ir trijų vaikų mama. Moteriai sveikas gyvenimo būdas yra labai svarbus, todėl ji yra didelė intraveninės terapijos gerbėja ir ją naudoja, kad išliktų energinga, hidratuota ir sveika filmavimo aikštelėje bei įvairių renginių metų.

8.Selena Gomez

Selena Gomez yra viena žymiausių pasaulio dainininkių ir aktorių. Jauna moteris ne kartą kalbėjo apie savo meilę intraveninei terapijai ir naudoja ją, kad išliktų sveika ir energinga gastrolių, filmavimų ir renginių metu.

Intraveninė terapija visiems

Vis dėlto, nereikia būti pasaulinio garso įžymybe, kad pasirūpintume savo sveikata. Intraveninė terapija yra prieinama visiems ir gali padėti sustiprinti imunitetą, pakelti energijos lygį, pagerinti virškinimą ir suteikti dar daug kitų pranašumų.

Padidėjusi energija. Intraveninė terapija gali padėti padidinti energijos lygį ir kovoti su nuovargiu.

Pagerinta imuninė sistema. Tam tikri vitaminai ir mineralai stiprina imuninę sistemą, padeda išvengti ligų ir su jomis kovoti. Laiku priėmus terapiją galima išvengti ir nemalonaus peršalimo.

Geresnė kognityvinė funkcija. Lašelinių terapija aprūpina smegenis būtinomis maistinėmis medžiagomis, pagerina kognityvinę funkciją, sumažina stresą ir nerimą.

Pagerėjęs virškinimas. Ši terapija gali padėti pagerinti virškinimo sistemą, aprūpindama ją  būtiniausiais vitaminais ir mineralais. Tai gali padėti išvengti virškinimo sutrikimų, pilvo pūtimo ir vidurių užkietėjimo.

Detoksikacija: Intraveninė terapija gali padėti detoksikuoti organizmą ir pagerinti bendrą sveikatą bei savijautą. Ji gali labai padėti apsinuodijus ar kenčiant nuo pagirių.

Daugiau apie intraveninę terapiją ir kaip ji gali padėti jums ir jūsų sveikatai sužinokite paspaudę šią nuorodą https://dropsclinic.lt/seimos-klinika-kaune/.

Dalintis

Nuotraukų galerija:

Parašykite komentarą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *