Pirmininke išrinko naujai kadencijai

Autorius Ukmergės žinios
Pirmininke išrinko naujai kadencijai / Vaidutę Sakolnikienę pasveikino šios organizacijos garbės pirmininkas Algimantas Kacevičius.

Balandžio 14 d. „Vilkmergės“ restorane vyko LPS „Bočiai“ Ukmergės rajono bendrijos ataskaitinis susirinkimas.

Jo metu nariai balsuodami dar vienai kadencijai organizacijos vadovės vairą patikėjo Vaidutei Sakolnikienei.

Organizacijos vadove ji buvo išrinkta prieš trejus metus.

Sako, kad nors pirmieji dveji metai buvo pandeminiai, „Bočių“ veikla nebuvo nutrūkusi. Organizacijos nariai daug bendravo, šoko, dainavo, keliavo, dalyvavo renginiuose.

V.Sakolnikienė visiems linkėjo ir ateityje burtis draugėn, nepasiduoti blogai nuotaikai, neužsisklęsti vienatvėje. Pasakojo apie numatomas veiklas, kurių daug ir įvairių – numatytos kelionės, ekskursijos, respublikiniai renginiai.

„Esame užmezgę ryšius ir pasirašę sutartis su „Bočiais“ iš Kėdainių, Panevėžio, Jonavos, Vilniaus, Trakų“, – pasakojo vadovė. Pasak jos, šiuo metu organizacijai priklauso 200 narių. Per trejus metus priimta apie 80 naujų.

Renginio metu taip pat buvo priimti nauji nariai bei pasveikinti jubiliatai, veiklos ataskaitą perskaitė revizijos komisijos pirmininkė Stasė Žulienė, pasisakė valdybos nariai.

Ukmergės rajono „Bočiai“ susirinkime išrinko ne tik pirmininkę, bet ir 15-os narių valdybą.

Susirinkime iš viso dalyvavo 125  organizacijos nariai.

Apsilankė ir rajono merai – kadenciją baigiantis Rolandas Janickas ir naujai išrinktasis Darius Varnas.

Renginyje koncertavo LPS „Bočiai“ Ukmergės rajono bendrijos saviveiklininkai.

Organizacijos vadovė dėkoja visiems, randantiems laiko ir noro dalyvauti aktyvioje senjorų veikloje, bei šventės rėmėjams – Ukmergės rajono vartotojų kooperatyvo direktorei Angelei Andrikonienei, UAB „Ukmergės duona“ direktorei Eurikai Maselskienei, restorano „Vilkmergė“ administratorei Linai Usorienei ir virtuvės šefei Zitai Maskoliūnaitei.

UŽ inf.

Dalintis

Nuotraukų galerija:

Parašykite komentarą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *