Daužė ne tik kiaušinius

Daužė ne tik kiaušinius /

Velykų dieną ukmergiškiai daužė ne tik kiaušinius, bet ir smurtavo namuose bei viešose vietose.

Policijai pranešta, kad sekmadienį apie 15 val. Lyduokiuose, rajono vartotojų kooperatyvo parduotuvėje, pažįstamas vyras kumščiu trenkė 30-mečiui.

Apie 19 val. Deltuvos seniūnijoje, Laibiškių kaime, namuose, kilo konfliktas tarp kaimynų. Policijai pranešta, kad jo metu neblaivi kaimynė panaudojo fizinį smurtą prieš nepilnametį.

Dar vienam Velykų dieną smurtą patyrusiam asmeniui prireikė medikų pagalbos. Policija skelbia, kad 20.30 val. Ukmergėje, Žiedo gatvėje, nukentėjo 60 m. moteris. Pasak jos, prasilenkiant su dviem nepažįstamomis merginomis, viena iš jų spyrė moteriai. Ukmergės ligoninės Priėmimo-skubiosios pagalbos skyriuje nukentėjusiajai diagnozuoti sumušimai.

Smurto atvejis Ukmergėje buvo užregistruotas ir balandžio 8 d., šeštadienį. Apie 19 val. namuose 31 m. vyras kumščiu trenkė 48 m. pažįstamam. Ukmergės ligoninės Priėmimo-skubiosios pagalbos skyriuje nukentėjusiajam buvo suteikta pagalba.

Balandžio 8-osios vakarą Ukmergėje, nuomojamame name, tarp sutuoktinių įvyko konfliktas, kurio metu vyras  (gim. 1984 m.) naudojo fizinį smurtą prieš žmoną.

Dar vienas pranešimas apie smurtą policijoje gautas balandžio 11 d. Pranešta, kad  apie 19 val. Pamūšio kaime prieš smarkiai apgirtusią 59 m. moterį smurtavo bei grasino susidoroti buvęs sutuoktinis.

Dėl visų šių įvykių policijos komisariate pradėti ikiteisminiai tyrimai.

UŽ inf.

Dalintis

Nuotraukų galerija:

Parašykite komentarą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *