Festivalis kitąmet vėl vyks Ukmergės rajone

Festivalis kitąmet vėl vyks Ukmergės rajone /

Festivalio „Kilkim Žaibu“ organizatoriai jau paskelbė, kad kitąmet festivalis vėl bus rengiamas Ukmergės rajone.

Pernai buvo pirmi metai, kai šis baltiškos kultūros ir ekstremalios muzikos festivalis iš Žemaitijos persikėlė į mūsų rajone esančio Prezidento Antano Smetonos dvaro teritoriją.

Skelbiama, kad renginys vyks 2023 m. birželio 29–liepos 1 dienomis.

Festivalio organizavimui vadovaujantis Daividas Kurlis sako, kad ateinantiems metams turėjo pasiūlymų rinktis vietą net iš kelių galimų.

„Kadangi žiūrovams surengtas balsavimas dėl festivalio vietos pasirinkimo nedavė lemiančių rezultatų (auditorijos siūlymai pasidalino į dvi dalis: vieni siūlė likti Aukštaitijoje, kiti – grįžti į Žemaitiją), organizatoriams liko atsakomybė spręsti patiems.

Atsižvelgdami į įvairius auditorijos ir organizacijos lūkesčius nusprendėme ateinančiais metais pasilikti Ukmergėje, o ateityje esame atviri naujiems potyriams“, – teigia festivalio organizatorius.

23-ias festivalis bus savitas tuo, kad jis užims ryškią vietą renginių cikle, skirtame Ukmergės miesto 690-ajam gimtadieniui paminėti.

Tris dienas ir tris naktis vyksiantis festivalis jau turi patvirtinęs pirmuosius atlikėjus. Tai – žymios metalo muzikos grupės iš Graikijos, Olandijos, Norvegijos, Danijos.

Jau siūloma įsigyti ir pirmuosius 300 bilietų už pigiausią kainą.

UŽ inf.

Dalintis

Nuotraukų galerija:

Parašykite komentarą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *