Sužinokite kokie drabužiai pakels nuotaiką ir suteiks daugiau pasitikėjimo savimi

Sužinokite kokie drabužiai pakels nuotaiką ir suteiks daugiau pasitikėjimo savimi /

Ne paslaptis, kad drabužiai turi įtakos žmogaus nuotaikai ir savijautai. Ne veltui specialistai rekomenduojama atidžiai peržvelgti savo garderobą, jeigu norite sulaukti sėkmės asmeniniame gyvenime. Jeigu norite atrodyti pasitempę, drąsus ir orūs turite rimtai įvertinti savo drabužinės turinį. Neužtenka įsigyti naujausios kolekcijos drabužių ir tikėtis, kad jie suteiks jums pasitikėjimo savimi. Kiekvienas turime išskirtinį kūną, todėl privalome atrasti rūbus, kurie ne tik papildys kūno siluetą, bet ir privers jaustis užtikrintai. Jeigu esame patenkinti savo išvaizda pradeda jaustis gerai ir viduje, o tai priverčia mąstyti pozityviai ne tik apie save, bet ir aplinkinius. Straipsnyje rasite svarbius patarimus, kurie leis atskirti, kurie drabužiai suteiks jums pasitikėjimo savimi.

Pažinkite savo kūno formas

Daugiau pusė pasaulio moterų nežino savo tikrosios kūno formos. Tai apsunkina tobulų drabužių paieškas, nes nežinome kokie rūbai mums yra tinkami. Pažinę savo kūno formą atrasime gražiausius savo bruožus, kuriuos galėsime išryškinti drabužių ir aksesuarų pagalba. Dažnai apkūnesnės moterys mano, kad lengvos vasarinės suknelės ar pečius atidengiančios palaidinės yra skirtos tik modelio sudėjimą turinčioms merginoms. Nepriklausomai nuo jūsų svorio kiekvienas figūros tipas turi daugybę skirtingų drabužių modelių, kurie privers pasitikėti savimi ir nebijoti atidengti daugiau kūno! Tinkamai parinkti rūbai turi galią paslėpti jūsų nemėgstamiausias kūno vietas, todėl visada jausitės graži ir nebekompleksuosite dėl savo išvaizdos.

Komforto zona

Kiekvienas iš mūsų turime skirtingą grožio suvokimą. Vienos gali drąsiai demonstruoti apnuogintus pečius ir dėvėti trumpus sijonus, o kitos nesijaučia patogiai demonstruodamos per daug atviro kūno. Niekada nesivaikykite naujausių mados tendencijų tam, kad atrodytumėte graži ir pasitikėtumėte savimi. Svarbu protingai pasirinkti stiliaus detales, kurios iš tiesų leis jums jaustis savimi. Norėdamos atrodyti moteriškai ir elegantiškai neprivalote dėvėti trumpų suknelių ar aukštakulnių batelių. Vietoje suknelės rinkitės platėjančias kelnes, kurios yra tinkamos ne tik šventėms, bet ir kasdienei aprangai. Nepamirškite, kad apatinis trikotažas moterims yra tarytum slaptasis ginklas, kuris suteikia daugiau pasitikėjimo savimi. Investuokite į kokybišką apatinių komplektą, kuris leis jums pasijusti tikra deive.

Nebijokite eksperimentuoti

Labai svarbu atrasti spalvas ir raštus, kurie transformuotų jūsų įvaizdį. Drabužių spalvą derėtų rinktis atsižvelgiant į savo akių, plaukų ir odos spalvą. Pavyzdžiui jeigu esate blyškios odos, mėlynų akių savininkė jums derėtų vengti pastelinių, smėlio spalvos tonų. Tokios spalvos gali priversti jus atrodyti ligotai. Verčiau rinkitės sodrius žalios, mėlynos ar violetinės spalvos drabužius. Jie išryškins jūsų veido bruožus. Nebijokite eksperimentuoti ir su skirtingais raštais. Tikrai neverta manyti, kad margos suknelės yra skirtos tik jaunoms merginoms. Svarbiausia rinktis raštą kuris tiktų jūsų figūrai. Pavyzdžiui labai smulkus raštas gali šiek tiek vizualiai pastorinti. Taigi, jeigu norite paslėpti savo klubus ar kojas derėtų rinktis sijoną ar kelnes su stambiais piešiniais.

Nebijokite išreikšti savęs

Kiekvienas jaučiamės gražus su skirtingo stiliaus drabužiais. Nesistenkite įtikti kitiems, nes tai tikrai nepadės jaustis gerai savo aprangoje. Jeigu dievinate juodą spalvą, neklausykite aplinkinių replikų ir drąsiai ją dėvėkite kiekvieną dieną! Tik atradę savo asmeninį stilių ir drąsiai parodydami kas esame galime tapti iš tiesų laimingais!

Dalintis

Nuotraukų galerija:

Parašykite komentarą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *