Į Ukrainą iškeliavo du padovanoti autobusai

Į Ukrainą iškeliavo du padovanoti autobusai / Į Ukrainą iš Ukmergės iškeliavo autobusas „Volvo B6“.

Į Ukrainos miestus partnerius Korostenį ir Krasylivą išvyko dviejų rajono savivaldybės įstaigų – Ukmergės socialinių paslaugų centro ir Ukmergės autobusų parko – dovanotos transporto priemonės.

Įstaigų veiklose nebenaudojami 9-ių vietų mikroautobusas „Ford Transit“ ir 38-ių vietų autobusas „Volvo B6“ perduoti Korostenio ir Krasylivo miestų atstovams Vadymui Didkivskiui bei Viktorui Zarudenskiui.

Rajono savivaldybė skelbia, kad atvykusiems ukrainiečiams transporto priemonių dokumentus perdavė mūsų rajono meras Rolandas Janickas bei socialinių paslaugų centro direktorė Kristina Karpovienė.

Pasak ukrainiečių, autobusai bus perduoti Ukrainos ginkluotųjų pajėgų reikmėms. Į Ukrainą jie pajudėjo ne tušti, o su humanitarine pagalba – miltais, kruopomis, cukrumi, daržovėmis, konservais, higienos prekėmis, drabužiais ir avalyne.

Minėti daiktai nupirkti Ukmergės rajono savivaldybės administracijos bei „Carito“ lėšomis, o ukmergiškių paaukotus darbužius ir avalynę perdavė Jaunimo laisvalaikio centro atstovai.

Kovojantiems ir karo siaubą išgyvenantiems Ukrainos žmonėms labai reikalinga ne tik moralinė, bet ir materialinė parama.

Paremti gali kiekvienas, pervesdamas lėšas į Ukmergės rajono savivaldybės sąskaitą.

Pavedime nurodyti: gavėjas – Ukmergės rajono savivaldybės administracija, a. s. LT694010042900560652, Luminor Bank AS Lietuvos skyrius, mokėjimo paskirtyje nurodyti – PARAMA UKRAINAI.

UŽ inf.

Dalintis

Nuotraukų galerija:

Parašykite komentarą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *