Chuliganai taikosi į tualetą ir stoteles

Chuliganai taikosi į tualetą ir stoteles / Labiausiai per pastaruosius metus vandalams knietėjo viešasis miesto tualetas.

Chuliganai Ukmergėje labiausiai taikosi į miesto centre, Pilies parke, esantį viešąjį tualetą.

Nukentėjo jis jau ne vieną kartą. Tačiau yra ir daugiau piktavalių nuniokotų objektų.

Į redakciją paskambinęs Krekšlių gyventojas Gintautas pasakojo, kad Nuotekų gatvėje, ties posūkiu į Geologų gatvę, prieš kurį laiką buvo išdaužyti autobusų sustojimo paviljono stiklai. Mano, kad pasidarbavo girti chuliganai. Anąkart matė, kad stotelės šiukšlių dėžėje guli bent keli tušti „arielkos“ buteliai. Svarstė, kad, jei seniūnija neįstengia įdėti stiklo, gal bent fanera užkaltų.

Ukmergės miesto seniūnas Žilvinas Dirsė patikino, kad paviljono stiklas bus užsakytas, nupirktas, atgabentas ir įdėtas. Tačiau viską ne taip greitai sekasi padaryti. Tikino, kad nei fanera, nei skarda paviljono tikrai nelopys. Bus sutvarkyta taip, kaip buvo.

Seniūnas pasakojo, kad piktavaliai kartais mieste padaro nuostolių, bet kad nukentėtų stikliniai paviljonai, laimei, tokių pranešimų daugiau nėra gauta.

Pasak seniūno, bene labiausiai per pastaruosius metus vandalams knietėjo viešasis miesto tualetas. Jo vidus gerokai nukentėjo – buvo sulaužytas ir unitazas ir net vidinė pertvara tarp kabinų. Aplupinėtos ir išorinės dailylentės.  

Dar vienas įrenginys, prie kurio šiemet ne kartą lįsta – vejos pjovimo robotukai. Jie buvo ne kartą piktavališkai išjungti. Tiesiog pribėgta ir išjungta. O tada – į kojas. Nors įrenginys dėl to nepagenda, priežiūra užsiimančios firmos darbuotojams toks chuliganiškas elgesys – tikra laiko gaišatis. Juk reikia privažiuoti ir įrenginį įjungti.

Pastebėta, kad ne vieną kartą chuliganai apgadino ir buvusio karinio miestelio vietoje kuriamo parko infrastruktūrą.

UŽ inf.

Dalintis

Nuotraukų galerija:

Parašykite komentarą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *