Burbulinės plėvelės pritaikymo būdai

Burbulinės plėvelės pritaikymo būdai /

Ar norėtumėte atnaujinti savo langus, bet ne visai turite tam lėšų? Pakavimo medžiagos  yra puiki išeitis.  Pridėję burbulinės plėvelės sluoksnį ant langų galite sukurti papildomą energiją taupančios apsaugos sluoksnį ištisus metus, sutaupydami nemažai pinigų už šildymą ir vėsinimą, kuriuos vėliau galėsite investuoti į tuos naujus langus, apie kuriuos svajojote.

Šilumos ir šviesos suteikiantys langai taip pat gali būti silpnoji jūsų namų šiluminio naudingumo profilio vieta. Stiklas tiesiog nėra labai geras izoliatorius. Tačiau tai gali išspręsti pridėjus burbulinę plėvelę. Dėl jūsų apsipirkimo internetu įpročio nebrangiai arba nemokamai išspręsite šią problemą. Burbulinėje plėvelėje yra mažytės mažytės plastikinės oro kišenės, sukuriančios nedidelę izoliacijos buferinę zoną, neleidžiančią šilumai išeiti pro langus, kai ji naudojama iš vidaus, taip pagerinant jūsų namų energijos vartojimo efektyvumą per trumpą laiką. Burbulinė plėvelė su dideliais burbulais (ir mažai vietos tarp jų) paprastai veikia geriau, todėl jei norite maksimalios investicijų grąžos, didesni burbuliukai tikrai geriau.

Uždėti burbulinę plėvelę ant langų paprasta, greita ir net šiek tiek smagu…

Susiraskite arba įsigykite didelius burbulinės plėvelės gabalus, geriausia su vidutinio ar didelio dydžio burbulais.

Naudodami žirkles, supjaustykite lakštus šiek tiek mažesnius nei jūsų lango stiklas.

Purškimo buteliuku ant lango stiklo užpurkškite ploną vandens plėvelę.

Užtepkite plėvelę, burbuliuotą pusę link šlapio stiklo.

Atsargiai paspauskite, kad tvirtai laikytųsi. (Jei jis nukris, dar kartą lengvai papurkškite vandens ir užtepkite dar kartą.)

Atsisėskite, atsipalaiduokite ir mėgaukitės puikiai plėvelės izoliacija ir ramybe namuose. Burbulinę plėvelę galima lengvai nuimti pasibaigus sezonui, išsaugoti ir vėl uždėti kitais metais arba palikti ant langų kelerius metus – nepaliekant lipnios juostos ar erzinančių klijų. Vienintelis trūkumas: jūsų burbulinis vaizdas bus šiek tiek neryškus – kuo mažesnis burbulas, tuo vaizdas blogesnis. Tačiau pliusas yra tai, kad įvyniojimas leidžia į vidų patekti daug saulės!

Sutaupykite savo namams

Nuo burbulinės plėvelės iki naujausių dviejų stiklų, mažo spinduliavimo langų –tai uužtikrins jūsų izoliacijos ir energijos taupymo poreikius. Praskaidrinkite savo gyvenimą. Atraskite visiškai naują langų sprendimų pasaulį.

Dalintis

Nuotraukų galerija:

Parašykite komentarą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *