Šventojoje nuskendo vyras

Šventojoje nuskendo vyras /

Karšti orai ir noras atsigaivinti upės vandenyje praėjusią savaitę Ukmergės rajone pareikalavo vienos gyvybės – penktadienį upėje nuskendo pusamžis vyras.

Ukmergės priešgaisrinė gelbėjimo tarnyba rugpjūčio 19-ąją gavo pranešimą, kad Vidiškių miestelyje, netoli Kranto gatvės, Šventosios upėje srovė nunešė žmogų. Jis panėrė po vandeniu ir nebeišniro.

Į įvykio vietą atvyko policijos pareigūnai, priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos bei greitosios medicinos pagalbos ekipažai. Kartu buvęs draugas paaiškino, kad paupyje keturiese išgėrinėjo. Vienas, būdamas neblaivus, sumanė išsimaudyti. Buvo įlipęs iki pusės, plaukiojo, bet jį pagavo ir nunešė srovė.

Atvykus ugniagesiams, upėje atlikta įtariamai nuskendusio vyro paieška. Valtimi buvo praplaukta apie tris kilometrus pasroviui. Taip pat apžvalgyta 300 metrų pakrantės teritorija. Tačiau tądien nieko nerasta.

Kitą dieną, šeštadienį, paieška buvo tęsiama. Į įvykio vietą atvyko gelbėtojai iš Vilniaus.

Apie 14.30 val. Šventojoje, ties Siesarties intaku, narai  rado 57-erių metų vyro kūną. Gelbėtojai jį aptiko už dviejų metrų nuo kranto, vieno metro gylyje. Atvykusiems medikams beliko konstatuoti mirtį.

Vidiškių seniūnijos duomenimis, vyras, kurį pražudė upė, – vietinis. Gyveno jis vienas, šeimos neturėjo.

Ukmergės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos viršininkas Dainius Vyšniauskas informavo, kad šiemet tai – jau trečia Šventosios upės auka. Du skenduoliai buvo ištraukti pavasarį. Pernai per metus iš viso nuskendo trys asmenys.

UŽ inf.

Dalintis

Nuotraukų galerija:

Parašykite komentarą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *