Lietuviški pledai internetu – išskirtinė kokybė iš Nord DECO

Lietuviški pledai internetu - išskirtinė kokybė iš Nord DECO /

Keletas dalykų gyvenime yra geriau nei dienos pabaigoje lipti po patogia antklode, tačiau išsirinkti tinkamą gali būti stebėtinai sunku. Be patogumo, pirkėjai turėtų pagalvoti, ar antklodę lengva valyti, ar ją galima naudoti ištisus metus, ar tik vieną sezoną, ir kokių audinių bei dizaino variantų yra.

Kaip ir su daugeliu miego reikmenų, nėra vienos tobulos antklodės, kuri tiktų kiekvienam. Vietoj to, jūsų pasirinkimas turėtų būti pagrįstas jūsų asmeniniais pageidavimais ir reikalavimais. Kad padėtume skaitytojams išsirinkti tinkamą antklodę, sudarėme mėgstamiausių antklodžių sąrašą ir vadovą, kaip rasti tinkamą. Nesvarbu, ar jums patinka vilnos ar medvilnės pojūtis, ar nebrangus ar prabangus yra jūsų idealus kainos taškas, mes padėsime jums pasirinkti antklodę, kuri leis jums jaustis ir atsipalaiduoti.

Antklodė yra austo dizaino, pagaminto iš Nord Deco sertifikuotos organinės viskozės, gautos iš bambuko. Pirkėjai, norintys išleisti daugiau už produktą, pagamintą iš tvarių aukštos kokybės medžiagų, gali norėti apsvarstyti šią antklodę. Iš bambuko pagamintas audinys yra natūraliai pralaidus orui ir praleidžia drėgmę, todėl antklodė yra puikus pasirinkimas karštai miegantiems, karštame ar drėgname klimate gyvenantiems žmonėms ir tiems, kurie linkę prakaituoti naktį. Minkšta tekstūra turėtų užtikrinti izoliaciją ir žiemos mėnesiais. Galimi keturi dydžiai: dvigulė, karalienė/pilna, karališka ir kūdikio antklodė. Dviejų lovų, karalienės / pilno ir karaliaus čiužinių variantai yra tikslingai per dideli, kad tiktų daugumai čiužinių. Antklodė yra visiškai skalbiama mašinoje ir džiovinama, kad ją būtų lengva prižiūrėti. Nuplaukite šaltame vandenyje ir išdžiovinkite įprastoje aplinkoje. Lietuviški gaminiai siūlo nepriekaištingos kokybės pasirinkimą ir dizainų bei spalvų įvairovę.

Lietuviški gaminiai siūlo dvipusį dizainą už prieinamą kainą. Dirbtinis poliesterio kailis vienoje pusėje suteikia išskirtinai priglundantį pojūtį, o kitoje poliesterio mikro audinės kailis yra lygus liesti. Antklodė yra trijų dydžių – maža, vidutinė ir didelė – visos didelės, kad tilptų nedidelę biudžeto dalį. Atverčiamas dizainas yra dviejų skirtingų spalvų: balta dirbtinio kailio pusėje ir pilka audinės pusėje. Abu siūlo jaukią šilumą, puikiai tinka miegantiems, kurie naktį laksto šalti arba mėgsta ypač minkštas antklodes. Antklodę taip pat galima skalbti mašinoje, kad ją būtų lengva prižiūrėti. Nuplaukite šaltame panašios spalvos vandenyje ir džiovinkite ant silpnos ugnies.  Antklodė yra ir svari, ir pliušinė, užtikrinanti daug šilumos šaltuoju metų laiku, tačiau dėl ekologiškos medvilnės sudėties ji puikiai pralaidi orui ir puikiai tinka šiltam orui. Taip pat rekomenduojama antklodę derinti su ypatingai vėsiomis naktimis. Medvilnė pelnė Pasaulinio organinės tekstilės standarto sertifikatą, vieną iš pirmaujančių pasaulyje tvarių audinių gamintojų. Antklodės apačioje yra medvilninis perkalinis pagrindas, užtikrinantis sklandų pojūtį ir papildomo patvarumo. Klientai gali rinktis iš dviejų spalvų, taupe arba grafito, taip pat įvairių dydžių. Kai reikia valyti antklodę, rekomenduojamas valymas vietoje arba sausas valymas. Apverčiamas dviejų atspalvių dizainas yra dviejų neutralių spalvų – anglies ir kreminės spalvos. Subtilus kutais papuoštas kiekvienas galas, kad antklodė atrodytų nesenstanti ir elegantiška. Turėkite omenyje, kad ėriukų vilna yra šiek tiek trapus audinys, kuris lengvai pažeidžiamas, todėl reikėtų vengti skalbimo mašina.  Dėl savo vėsinančių savybių antklodės, pagamintos iš bambuko medžiagų, dažnai yra puikus pasirinkimas karštai miegantiems, drėgname klimate gyvenantiems žmonėms ir tiems, kurie linkę prakaituoti naktį. Tuo tarpu satino pynimas suteikia antklodei šilko švelnumo pojūtį, kuris slysta per jautrią odą be dirginimo.


Daugau: antklodės

Dalintis

Nuotraukų galerija:

Parašykite komentarą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *