„Spiečiuje“ startuos verslo akseleravimo programa

„Spiečiuje“ startuos verslo akseleravimo programa /

Antrus metus iš eilės visuose Lietuvos „Spiečiuose“ startuos verslo akseleravimo programa!

Gegužės 5 d. Ukmergės „Spiečiuje” vyks susitikimu su tarptautinį pripažinimą pelniusiu ir beveik 40-yje skirtingų industrijų patirtį sukaupusiu verslo konsultantu Neo Ross.

Renginys vyks adresu: Kęstučio a. 2-2, Ukmergė

Renginio laikas: 9 – 15 val.

Registracija: https://www.facebook.com/events/3122125154697201

Neo Ross (lietuvis Nerijus) yra tarptautinio pripažinimo sulaukęs veiklos ir asmeninio augimo strategas, konsultantas, mentorius, lektorius, investuotojas ir pranešėjas.

Būdamas 23 metų Neo su komanda jau 2015 metais sėkmingai pasirodė Stanford University programoje ir buvo išrinktas startuolių mentoriumi. 2016 metais pradėjo dirbti tarptautinėje pardavimų pozicijoje Norvegijos kompanijoje. 2017 metais jis įkūrė savo pirmąją veiklą ir maksimaliai išplėtė savo įtaką, pažintis bei rezultatus pasaulyje. Šiuo metu Neo veikla jau siekia 24 pasaulio valstybes, darbą su politikais, mokytojais, tyrėjais, verslų savininkais, konsultantais, kaučeriais, organizacijų valdybomis, ir žinoma visais kitais kurie nori pasiekti didesnių rezultatų ir geresnės gyvenimo kokybės.

Baigė studijas prestižiniuose pasaulio universitetuose, tokiuose kaip Harvardas, Stanfordas, Wharton Business School, mokėsi pas žinomiausius mokytojus ir ekspertus, tokius kaip Jack Canfield, Bob Proctor, Dr. John Demartini, Dr Joe Dispenza. Ši mokslų sintezė yra tai, ką Neo pristato savo mokymo programose.

Dalintis

Nuotraukų galerija:

Parašykite komentarą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *