Kur naudojamos plastikinės stumdomos pakylos?

Kur naudojamos plastikinės stumdomos pakylos? /

Stumdomos pakylos yra naudingos tuo, kad ant jų pasilipus lengvai ir be jokio pavojaus būtų galima pasiekti aukštutinėse lentynose ar didžiulėse spintose sukrautus daiktus.

Ūkinėje veikloje plastikinės stumdomos pakylos pasitarnauja tada, kai dirbama parduotuvėje, sandėlyje, dirbtuvėse, archyve ar didelėje bibliotekoje. Jos praverčia ir namų buityje. Stumdomų pakylų esama įvairiausių formų ir spalvų bei paskirčių.

Kaip techniškai yra sumontuota stumdoma plastikinė pakyla?

Dažniausiai stumdomos pakylos neturi kelių laiptelių, pakanka paties pakylos paviršiaus, tad prireikus jas galima panaudoti ir kaip laikiną daro kėdutę. Pačią pakylą labai lengvai ranka galima stumdyti iš vienos vietos į kitą, kadangi ji sumontuota ant spyruoklinių tekinėlių. Šie bemat sulenda į pakylos rėmą, kai ant jos užlipama arba atsisėdama, tai visapusiškai garantuoja stabilią pakylos laikyseną. Kai nuo jos nulipama ar atsistojama, ratukai vėl atsiduria savo vietoje ir yra pasiruošę pervežti pakylą iš vienos vietos į kitą. Nulipus nuo tokios pakylos, ją be didesnio vargo galima perstumti koją į kitą vietą, iš glėbio nepaleidžiant jame laikomų prekių. Kas irgi puikiai pasitarnauja dirbančiojo patogumui.

Kokių esama stumdomų plastikinių pakylų?

Pačios patogiausios pakylos yra tos, kurias galima sustumti viena į kitą, nes tada jos užima labai nedaug vietos, o apverstos gali pasitarnauti kaip dėžė. Jų aukštis būna per keturiasdešimt centimetrų. Šios pakylos gaminamos iš polipropileno – chemiškai atsparaus plastiko, todėl yra neišpasakytai lengvos, tvirtos ir atsparios ultravioletiniams spinduliams. Šios rūšies pakylos yra pritaikytos atlaikyti pusantro šimto kilogramų apkrovą, o pačios yra stebėtinai lengvos.

Be sustumiamų pakylų dar esama ir sulankstomų. Pastarosios yra vertinamos už tai, kad jas sulanksčius patalpose galima sutaupyti daug vietos. Nors kai kam už puošnumą labiau patinka metalinės pakylos, tačiau tada reikia nepamiršti, jog šitokios pakylos yra smarkiai sunkesnės už plastikines. Be to, šio tipo pakylos gali būti sukomplektuotos su nulenkiamu apsauginiu pakraščiu, ant kurio paviršiaus gali būti pritaisyta speciali lentynėlė, skirta susidėti būtinoms darbo priemonėms, jei pakyla naudojama papildomais tikslais.

Dalintis

Nuotraukų galerija:

Parašykite komentarą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *