Tikina, kad išgraužtų kelio duobių ilgai nelaiko

Tikina

Į redakciją paskambinusi ukmergiškė Asta kalbėjo apie kiekvieną pavasarį vairuotojams aktualią problemą – gatvių duobes.

Dabar jos yra taisomos. Tačiau, Astos pastebėjimu, išgraužus planuojamas lopyti duobes, iki asfaltavimo darbų pradžios toks kelias paliekamas ne vienai dienai. O kartais net savaitei.

„Žiedo, J. Basanavičiaus gatvės išgraužtos ir paliktos – negi negali iš karto užtaisyti. O tik tada imtis kitų gatvių. Situacija mieste tragiška. Gatvės išgraužtos ir tikriausiai šventėms bus tokios paliktos“, – šį trečiadienį mintimis dalijosi moteris.

Ukmergės miesto seniūnas Žilvinas Dirsė tikino, kad nedidelio ploto duobių užtaisyti neįmanoma dėl to, kad mažo kiekio asfalto nepavyks nei įsigyti, nei apsimokėtų mažą kiekį atgabenti. Pavyzdžiui, reikėtų vienos tonos asfalto nedideliems darbams – po tiek mažai neįsigysi, turi būti didesnis kiekis.

Tačiau seniūnas neigė, kad išgraužiamas „visas miestas“ – esą darbus atliekančios bendrovės „Ukmergės versmė“ darbininkai paskaičiuoja kokį plotą kelių gali paruošti asfaltavimui.

Seniūnas vardijo dabar šiems darbams paruoštas Žiedo, S. Daukanto, Ramygalos gatves. Sakė, kad per pastarąją savaitę tvarkymui paruoštos gatvės bus užlopytos iki Velykų. Taip buvo pažadėjęs rangovas. O jau toliau imsis kitų gatvių.

Iš viso paskaičiuota, kad bus užasfaltuota apie 3 000 kvadratinių metrų duobių. Didžiąją dalį šių darbų skubama atlikti iki vasaros. O tiksliau – iki gegužės pabaigoje vyksiančios Ukmergės miesto šventės.

Dalintis

Nuotraukų galerija:

Parašykite komentarą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *