Kaip apsaugoti mobilųjį telefoną nuo gedimų?

Kaip apsaugoti mobilųjį telefoną nuo gedimų? /

Mobilieji telefonai tampa kone dažniausiai naudojamu daiktu kasdienėje rutinoje. Turbūt dažnas pradeda savo rytą mobiliojo telefono naršyklėje įsijungdamas naujienų portalą svarbiausioms žinioms apžvelgti, o vakare, prieš užmiegant, užbaigia dieną nustatydamas žadintuvą. Tai tik keli šios išmaniosios įrangos naudojimo momentai, kuriuos skiria daugybė kitų darbui, mokslui bei laisvalaikiui skirtų mobiliojo telefono panaudojimo funkcijų.

Svarbu nepamirtši, kad dažnai naudojamą daiktą iškyla didesnė tikimybė ir sugadinti, todėl mobilųjį telefoną itin svarbu tinkamai saugoti. Pirmiausia, vos įsigijus mobilųjį telefoną rekomenduojama pasirūpinti ir apsaugine ekrano plėvele. Apsauginė telefono plėvelė apsaugos įrenginio ekraną nuo kasdienio dėvėjimo paliekamų žymių – smulkių įbrėžimų ar ant ekrano patenkančio purvo. Intensyvesnę apsaugą mobiliojo telefono ekranui suteikia apsauginis stiklas. Jis apsaugos telefono ekraną ne tik nuo smulkių įbrėžimų, bet ir rimtesnių gedimų. Net jei telefonas ir nukris ant žemės, apsauginis stikliukas tokioje situacijoje gali padėti išvengti telefono skilimo, kuris yra kone dažniausiai pasitaikanti gedimų rūšis. Mobiliųjų telefonų savininkams taip pat svarbu nepamiršti saugoti įrenginio baterijos. Dažnai naudojamo įrenginio akumuliatorius greičiau išsikrauna, tačiau įkrauti įrenginį reikėtų tik tada, kai ekrane matomas akumuliatoriaus įkrovimo lygis siekia mažiausią padalą. Dažnai įkraunant dar neišsikrovusį įrenginį galima sugadinti mobiliojo telefono akumuliatorių. Šioje situacijoje verta pasirūpinti, kad mobiliajam telefonui įkrauti skirtas laidas ar nešiojamas įkroviklis visuomet būtų po ranka. Tai tik keli esminiai patarimai, kurių svarbą dažnas neretai pamiršta, tačiau tik jų laikantis sumažėja tikimybė išvengti dažnų šios išmaniosios technikos gedimų. Pastebėjus mobiliojo telefono gedimus rekomenduojama įrenginį pristatyti šios technikos gedimus taisančiam meistrui. Internetu galima lengvai pasidomėti, kur yra artimiausia telefonų taisykla, Vilnius šių turi išties nemažai.

Kokių mobiliųjų telefonų gedimus taiso telefonų taisykla?

Mobiliųjų telefonų taisykloje siūlomas Apple, Samsung, Xiaomi, Sony, HTC, LG, Huawei bei Nokia gamintojų sukurtų telefonų gedimų taisymas. Jei nėra aišku, kodėl mobilusis įrenginys neveikia tinkamai, nemokamai iškvietus kurjerį irenginį galima pristatyti į Vilniuje esančią telefonų taisyklą, kur bus atlikta ekspertizė. Nustačius gedimą bus informuojama apie jo pašalinimo trukmę, kuri dažniausiai nebūna ilga. Pavyzdžiui, mobiliojo telefono ekrano taisymas gali trukti viso labo valandą. Jei taisymas užsitęsia ilgiau, vietoje sugedusio telefono yra duodamas laikinas. Savo darbo specifiką išmanantys meistrai užtikrina kokybės bei prieinamos kainos garantą kiekvienam.

Dalintis

Nuotraukų galerija:

Parašykite komentarą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *