Kokiais būdais galime pažinti savo vidų?

Kokiais būdais galime pažinti savo vidų? /

Atrasti savo tikrąjį save yra svarbiausias įgūdis, kurį galite turėti. Kai žinai, kas esi, žinai, ką tau reikia daryti, o ne ieškoti kitų leidimo. Tai leidžia apeiti daugybę nusivylimo, kurį sukelia laiko skyrimas netinkamiems dalykams. Taip, gyvenimas turėtų būti pilnas bandymų ir klaidų, tačiau tai leidžia rasti geriausias sritis, kuriose galite eksperimentuoti. Kai pažinsite save, labiau pasitikėsite savimi, suprasite savo tikslą ir pradėsite daryti didesnį poveikį pasauliui. Taigi, kaip žinoti, kas tu esi ir ką turėtum veikti gyvenime? Štai šeši žingsniai, kuriuos turite atlikti, kad pažintumėte tikrąjį save:

Būk tylus. Negalite ir negalėsite atrasti savęs, kol neskirsite laiko pabūti ramiai. Daugelis žmonių savęs nepažįsta, nes bet kokia tyla juos gąsdina; per daug nepatogu būti vienam su kiekviena yda, žvelgiančia į juos. Tačiau tik tada, kai būsite vienas, neįvertinsite savęs ir nebūsite sau visiškai teisūs, iš tikrųjų galėsite pamatyti kiekvieną savo gyvenimo aspektą – gėrį ir blogį. Tylėkite ir atraskite tikrąjį save. Suvok, kas tu iš tikrųjų esi, o ne kuo nori būti. Žinau, kad jau turi idėją, kuo tu labai nori būti, bet gali būti, kad tai ne tas, kuo tu turėjai būti. Kai žinosite, kas esate, pagaliau pamatysite, kur jūs ir jūsų konkrečios dovanos telpa į didesnį vaizdą.

Ir nors jūsų kelionėje yra daug dalykų, padedančių atrasti save, geriausias būdas pradėti yra atlikti asmenybės testą. Raskite tai, kas jums sekasi (ir kas ne). Tai gali būti pats sunkiausias žingsnis siekiant išsiaiškinti, kas iš tikrųjų esate, tačiau tai būtina. Žinoma, reikia bandymų ir klaidų, kad sužinotum, ką esi geras, ir ne, aš nenoriu, kad pasiduotum, kol nepakako daugiau nei pakankamai bandymų, bet žinoti, kada mesti, yra dovana, kurios reikia kiekvienam. mokytis. Pasitraukite, kai skyrėte pakankamai laiko ir jūsų pastangos nepasiduoda. Kas yra pakankamai laiko? Tik tu gali tai nuspręsti. Bet kai mesti rūkyti teisingai, tai nepasiduoda, o palieka vietos kažkam geresniam. Kai jūsų veiksmai ne tik išsekina jus, o ne sužadina aistrą ir padidina norą daryti daugiau, tai yra geras ženklas, kad laikas sutelkti dėmesį kitur. Jūsų stipriosios pusės parodys, kas esate.

Dalintis

Nuotraukų galerija:

Parašykite komentarą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *