Skardinė stogo danga – kokybiškas ir ilgaamžis pasirinkimas

Skardinė stogo danga - kokybiškas ir ilgaamžis pasirinkimas /

Ilgaamžiškumas – viena iš savybių, kuria turi pasižymėti stogo danga. Stogo danga skirta ne tik tam, kad stogas atrodytų gražiai ir derėtų prie likusio pastato fasado, bet ir tam, kad užtikrintų saugumą, apsaugą nuo kritulių bei komfortą namuose. Skarda stogui dengti yra būtent tokia stogo danga, kuri atitinka visus išvardintus kriterijus.

Kokią skardinę dangą verta rinktis paveldo objektams?

Paveldo objektams, senamiestyje esantiems pastatams ir kitiems pastatams, kurių autentiškumą norima išsaugoti, puikiai tinka klasikinė lygi skardinė stogo danga. Classic lygaus tipo skardinė stogo danga dėl savo paprastumo tinka įvairios stilistikos namams. Ši stogo danga vienodai gerai atrodo ir ant pastato kaime, ir ant pastato mieste. Pasirinkus šią skardinę stogo dangą, galite būti tikri, kad metams bėgant jūsų stogo danga išliks stilinga ir puikiai atliks savo pagrindines funkcijas. Paveldo objektams, renovuotiems paminklams ir šiuolaikinės architektūros pastatams puikiai tinka ir Classic profiliuotų skardos lakštų stogo danga. Ši stogo danga yra tinkama ir klasikinio, ir tradicinio, ir modernaus architektūrinio stiliaus pastatams dengti. Pažymėtina, kad abi stogo dangos yra gaminamos iš pasyvintojo plieno, yra gruntuotos, o jų paviršius yra padengtas poliesterio P30, P50 ar P30 MAT sluoksniu.

Kokią skardinę dangą verta rinktis pramonės arba žemės ūkio pastatams?

Pramoninės ar ūkio paskirties pastatų stogams dengti dažniausiai yra pasirenkama profiliuotų skardos lakštų stogų danga Borga Super 40. Ši danga yra šiuolaikiška, atrodo estetiškai bei tinka tiek stogams, tiek sienoms dengti. Nors stogo dangos lakštų storis yra vos 0,5 / 0,6 mm, išskirtinė šios skardinės stogo dangos forma užtikrina itin aukštą laikomąją galią, t. y, šia stogo danga galima vaikščioti. Pramoninės ar ūkio paskirties pastatų stogams dengti taip pat yra tinkama ir stipraus profilio skardinė stogo danga, pasižyminti taip pat labai didele laikomąja galia. Stipraus profilio stogo dangos lakštų storis gali būti nuo 0,5 mm iki 0,7 mm.

Kokią skardinę stogo dangą verta rinktis vertinantiems eleganciją?

Namų šeimininkams, kurie itin vertina viską, kas alsuoja elegancija, verta rinktis modernia čerpinės stogo dangos alternatyva laikomą čerpinę skardinę stogo dangą. Ši čerpinė skardinė stogo danga atrodo labai elegantiškai, puikiai imituoja čerpinio stogo vaizdą bei yra tikrai labai ekonomiškas sprendinys. Čerpinė skarda tinka įvairios paskirties pastatų šlaitiniams stogams dengti. Čerpinės skardos lakštų, pagamintų iš pasyvintojo plieno, storis yra 0,5 mm. Ši danga yra gruntuota bei dengta poliesterio P30, P50 ar P30 MAT (matiniu) sluoksniu.

Kokiomis savybėmis pasižymi skardinė stogų danga?

Nepriklausomai nuo to, kokiam pastatui renkatės skardinę stogo dangą, visa ji pasižymi keletu bendrų savybių, t. y., ši stogo danga yra ilgaamžė, patvari, saugi ir atspari ugniai, lengvai montuojama, lengvai pritaikoma įvairios paskirties pastatams, kurių stogų nuolydis yra didesnis kaip 5 laipsniai, lengvai prižiūrima, taip pat draugiška aplinkai. Draugiškumas aplinkai pasireiškia tuo, kad skarda, kaip bet kuris metalas, gali būti perdirbama ir iš naujo panaudojama kitiems plieniniams produktams pagaminti.

Dalintis

Nuotraukų galerija:

Parašykite komentarą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *