Darbai dar neatiduoti vertinti

Darbai dar neatiduoti vertinti / Pernai išasfaltuota Gruodžio 17-osios gatvė

Ukmergiškis Petras, kuriam tenka važiuoti neseniai nauju asfaltu paklota Gruodžio 17-osios gatve, teiravosi, ar kas nors pasidomėjo gatvės remonto darbų kokybe.

„Gatvę tvarkė iš pagrindų, išasfaltavo prieš Naujuosius metus, o jau pradeda byrėti – vienur atsiveria duobės, kitur ryškėja dėmės“, – pasakojo vyriškis. Jis sakė, kad duobės atsiradusios ties buvusia pirtimi, o ties Lietuvos medžiotojų ir žvejų draugija irgi šiaušiasi asfaltas. „Kas bus toliau?“ – klausė jis.

Rajono savivaldybės administracijos direktorius Darius Varnas atsakė, kad duobės atsivėrė pačiu laiku, nes objektas dar nėra atiduotas vertinti. Tai daryti ruošiamasi pavasarį, o dabar situacija yra stebima. „Rangovui nėra sumokėta. Prieš perimdami objektą, pereisime gatvę, apžiūrėsime, įvertinsime. Jeigu bus identifikuoti trūkumai, pareikalausime sutvarkyti“, – kalbėjo D. Varnas.

Anot jo, klojant asfaltą rudenį, to ir tikėjosi – kad pavasarį ims lįsti duobės. Tačiau rangovas AB „Eurovia Lietuva“ yra patikimas. „Tai – rimta įmonė. Kiek objektų darė mūsų savivaldybėje, dirbo greitai ir kokybiškai“, – tvirtino direktorius.

Dalintis

Nuotraukų galerija:

Parašykite komentarą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *