Ukmergiškis – lietuviškos „Eurovizijos“ finale

Ukmergiškis – lietuviškos „Eurovizijos“ finale / „Pabandom iš naujo!“

Šį šeštadienį vyks lietuviškos „Eurovizijos“ atrankos finalas. Jame kelialapio į didžiąją „Euroviziją“ sieks ir Lolita Zero.

Iš Ukmergės kilęs aktorius Gytis Ivanauskas viešoje erdvėje kviečia balsuoti už jo kuriamą personažą.

Lolita Zero pusfinalyje sulaukė komisijos ir gausaus žiūrovų palaikymo – komisija skyrė 8, žiūrovai – 12 Eurovizijos balų.

Priminsime, kad G. Ivanauskas 1986–1996 metais mokėsi Ukmergės Jono Basanavičiaus vidurinėje mokykloje, nuo 1996-ųjų – M. K. Čiulionio menų gimnazijoje, o nuo 1999-ųjų – Lietuvos muzikos akademijoje, kurią baigė 2002-aisiais. Jis įkūrė VšĮ „Gyčio Ivanausko teatras“, yra jo vadovas, režisierius, choreografas ir šokėjas.

Naudodamasis Lolitos slapyvardžiu ir įvaizdžiu nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje dalyvauja antrą kartą. 2017 m. finale buvo ketvirtas. Žiniasklaidoje Lolita Zero vadinama performansų karaliene. Šiemet ji pristatė dainą  „Not Your Mother“.

Šį futuristinį įvaizdį sukūrė žymus dizaineris Robertas Kalinkinas. Žiūrovus jau nustebino deimantais nusagstyti masyvūs ragai, 30 cm aukščio batų kulnai, skirtingų lyčių lytiškumą išryškinantys šarvai. Tarsi Lolita būtų iš ateities.

Šią savaitę G. Ivanauskas savo feisbuko paskyroje pasidalijo žinute, kurioje prašo balsuoti už Lolitą Zero. Finale ji pasirodys pirmoji. Balsuoti bus galima numeriu 1669, surenkant 01.

UŽ inf.

Dalintis

Nuotraukų galerija:

Parašykite komentarą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *