Stovėjimas prie stalo tampa vis populiaresniu žmonių įpročiu

Stovėjimas prie stalo tampa vis populiaresniu žmonių įpročiu /

Stovimi stalai yra plačiai naudojami. Reguliuojamo aukščio stalai naudojami biuruose, įvairiose įmonėse, kur stalo aukštis reguliuojamas pakaitomis, kad prie jo stovintis darbuotojas galėtų kaitalioti sėdėseną į stovėseną ir atvirkščiai. Stovimas stalas gali būti naudojamas gamybinėse įmonėse, baruose, namų valgomuosiuose, greito maisto užkandinėse, įvairios paskirties paviljonuose. Jis puikiai tinka tiek uždarose patalpose, tiek lauko sąlygomis vykstančiuose viešuose renginiuose, pobūviuose.

Kokios yra stovimų stalų savybės?

Prie stovimo stalo galima sutalpinti iki šešių žmonių. Tokie stalai būna ir sulankstomi su metaliniais rėmais. Prireikus sulankstomą stalą įmanoma lengvai pergabenti iš vienos vietos į kitą. Be to, aukšti stalai, esantys uždarose patalpose, joms suteikia modernumu pasižymintį šiuolaikiškumo įvaizdį. 

Aukšti baldai dažniausiai yra naudojami poilsio zonose, kaip puiki priemonė pokalbiams su draugais, pažįstamais, kolegomis ar verslo partneriais, prie jų maloniai užkandžiaujant pikantiškais užkandžiais, vaišinantis vynu, kava ar kitokiais tauriais gėrimais. Šių baldų kojos būna medinės arba plieninės. Prie tokių stalų galima priderinti ir kėdės, kurių aukštis reguliuojamas. Tokios kėdės būna ir su atlošu, ir be jo, jos dekoruotos plastiku, oda ar medžiaginiu audiniu. Tada interjere atsiranda šauniai jį papildantys baldai.

Ką dar reikėtų žinoti apie stovimus stalus?

Stalai, prie kurių stovima, yra patogūs tuo, kad jeigu juos naudojame erdviuose privačių namų valgomuosiuose ar svetainėse, prie jų lengvai sutelpa net labai gausi šeima, nes prie įprastinio, kad ir pačių didžiausių išmatavimų stalo tikrai būtų nelengva susodinti šešis ar aštuonis žmones. O jeigu į svečius dar užsuktų keli draugai ar giminaičiai, tada namų šeimininkams juos visus susodinti prie stalo taptų misija neįmanoma. Svarbiausia prieš įsigyjant tokį stalą, įvertinti jo dizaino savybes, kad jis paskui, parsivežus namo, nesugadintų bendro patalpos interjero estetikos stiliaus.

Stovimas stalas puikiai tinka ir darbui biure. Darbuotojams, kurie atlieka jiems pavestas užduotis prie šio tipo stalų, palaikomas normalus pulsas, to dėka puikiai veikia ir bendra organizmo kraujotaka, išvengiama raumenų įtampos, pasinaikina kalorijų perviršis, aktyviau veikia smegenys. Visa tai, kartu sudėjus, garantuoja efektingus darbo rezultatus.


Daugiau: Reguliuojamo aukščio stalas 

Dalintis

Nuotraukų galerija:

Parašykite komentarą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *