Slydo į griovį, trenkėsi į stulpą

Slydo į griovį

Sausio 2–3 dienomis, esant slidžiai kelio dangai, rajono keliuose fiksuota nemažai techninių eismo įvykių, kurių metų apgadintos transporto priemonės.

Sausio 3 d., apie 6 val. ryto, iš Juodausių ir Žemaitkiemio policiją pasiekė pranešimai, kad kelias visiškai apledėjęs, judėti neįmanoma, automobilių ratai slysta. Žmonės pranešė, kad neįmanoma pasiekti darboviečių.

Naktį, apie 2 val., kelio Kėdainiai–Šėta–Ukmergė 33 kilometre automobilis „Chrysler Sebring“ dėl slidžios kelio dangos tapo nevaldomas, pradėjo slysti, atsitrenkė į kelio stotelės atitvarus ir nuvažiavo į pakelės griovį. Eismo įvykio metu apgadinti stotelės atitvarai ir automobilis.

Vietoje užpildyta eismo įvykio deklaracija. Suteikta pagalba, į vietą iškviestas tralas.

11 val. kelyje Molėtai–Ukmergė, 115 kilometre, nuo kelio į griovį nuvažiavo BMW markės automobilis.

9 val. Dainavoje dėl slidžios kelio dangos prie garažų vyras, vairuodamas siuntų pristatymo autobusiuką „Renault“, kliudė elektros stulpą. Stulpas nenukentėjo, tačiau transporto priemonė buvo apgadinta.

Sausio 2 dieną, apie 18 val., kelyje Ukmergė–Molėtai nuo kelio nuvažiavo automobilis „Mercedes-Benz“. Žmonės nenukentėjo.

13 val. autostradoje netoli Ukmergės automobilis „Mazda“ rikiavosi į kitą eismo juostą, bet jį sumėtė, tad nuvažiavo į šalikelę. Laimei, vieta buvo lygi, tad mašina nenukentėjo.

13 val. važiuojant link Vidiškių, ties Mūšios kaimu, į griovį nuvažiavo „Opel“ markės automobilis.

UŽ inf.

Dalintis

Nuotraukų galerija:

Parašykite komentarą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *