„Dvi širdys – viena melodija“

„Dvi širdys – viena melodija“ / Šventupės kultūros namuose vykusiame koncerte dalyvavo gausus būrys svečių. Genės Vaitkūnienės nuotr.

Šventupės kultūros namuose vyko koncertas „Dvi širdys – viena melodija“, kuriame dalyvavo Ukmergės kultūros centro Taujėnų, Pabaisko, Siesikų, Dainavos, Rečionių, Vidiškių, Šventupės skyrių duetai bei svečiai iš Kurklių. 

Jasiuliškių socialinės globos namų kolektyvui „Melodija“ atstovavo jo vadovas Kazimieras.

Šio renginio tikslas – populiarinti vokalinį meną, atskleisti kūrybinius bei meninius atlikėjų gebėjimus, keistis dainavimo kultūros patirtimi, dalyviams užmegzti bendradarbiavimo ir partnerystės ryšius, ugdyti atlikėjų meistriškumą.

Koncerte skambėjo ir Vidiškių bei Želvos krašto tarmiška šnekta – nuotaikingus pasakojimus porino Janės Giedraitienės ir Anelės Stancikienės duetas. Žiūrovai turėjo progą pasigrožėti šventupiečių Kotrynos ir Kristinos Tutkučių, kurios lanko „Santarvės“ modelių mokyklą ir yra ne vieno grožio konkurso laureatės, pasirodymu.

„Dėkojame kolektyvų vadovams Nijolei Janulienei, Mariui Mikučioniui, Pauliui Geišai, Loretai Talutienei, Giedrei Steponavičienei bei atlikėjams ir rėmėjams. Miela, kad visus renginio dalyvius ir žiūrovus apjungė muzika, grožis ir šilti bendrystės jausmai“, – apie renginį pasakojo šventupiškės Daiva Šermukšnienė ir Genė Vaitkūnienė.

Tikimasi, kad šis renginys Šventupės kultūros namuose taps tradiciniu.

UŽ inf.

Dalintis

Nuotraukų galerija:

Parašykite komentarą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *