Renkame dovaną kolegai: kokiems sprendimams degti žalią šviesą?

Renkame dovaną kolegai: kokiems sprendimams degti žalią šviesą? /

Kolegos – tie žmonės, kurie gerokai praturtina mūsų gyvenimą. Dar daugiau, tai – tie žmonės, kuriuos matome kone kasdien ir ypač įvairiose situacijose. Praleisdami daug laiko kartu ir spręsdami įvairias situacijas, pradedame juos vadinti ir savo draugais, o kai kada visas kolektyvas netrunka patapti ir didele šeima. O ten – kur graži draugystė, ten egzistuoja ir dovanos. Tad situacijos, kuomet ieškome dovanų savo kolegoms, ne tokios jau ir retos. Tačiau daugelis pripažįsta, kad išrinkti dovaną savo kolegai tikrai nėra lengva užduotis. Tačiau remiantis šiais patarimais, šią užduotį įveiksite kur kas lengviau.

Kokia turi būti dovanos kaina?

Ne paslaptis, kad dovanos kaina yra labai svarbus apsektas. Vis dėlto, atsakant į šį klausimą, dėmesį vertėtų atkreipti į tai, koks sprendimas bus pasirinktas. Jei dovana bus įteikiama viso kolektyvo vardu, tokiu atveju, ko gero, jūsų įmonėj jau yra nustatytos tam tikros taisyklės, kiek pinigų skiriama tokiems dalykams, tad teliks šių taisyklių paisyti. Tačiau, jei dovaną įteiksite asmeniškai, tokiu atveju jūs turite teisę esamų taisyklių visiškai nepaisyti ir skirti dovanai tiek pinigų, kiek jums atrodo tinkama.

Daiktas ne visada turi būti praktiškas

Jei dovanos biudžetas – kuklus, pavyzdžiui, siekia vos keliolika eurų, tokių atveju, verta prisiminti, kad tai, ką gaus kolega, nebūtinai turi būti praktiška; galite tiesiog išrinkti gražų ir mielą suvenyrą, kuris puoš darbo kampelį.

Svajones pildyti – lengva

Taip, jūsų kolega taip pat yra tas žmogus, kuris turi daug svajonių. Na, o jūs esate tas žmogus, kuris gali tas svajones išpildyti. Taigi, jei per kavos pertraukėlės jau ne kartą girdėjote apie tai, kaip jūsų kolega kalba, kad svajoja išbandyti vieną ar kitą pramogą; tam tikrą grožio ar sveikatingumo procedūrą, pats metas imtis realių veiksmų ir tai išpildyti. Na, o Laisvalaikio dovanos – puikus pasirinkimas, kadangi čia rasite šimtus naudingų dovanų, įskaitant įvairias pramogas, grožio ar sveikatingumo procedūras, poilsio pasiūlymus. Tiesa, verta paminėti ir tai, kad užsukę į Laisvalaikio dovanos, patikusią dovaną įsigysite vos per minutę. Taigi, tai reiškia, kad dovanai nupirkti, tikrai pakaks kavos pertraukėlės.

Na, o, ką daryti tuo atveju, jei dirbate ypač didelėje kompanijoje ir su kolega nebendraujate labai daug, tačiau vis tiek jaučiate poreikį jį pasveikinti? Tokiu atveju puikia išeitimi taps sprendimai, kurie gelbsti tikrai visada: tai – saldumynai, kava, arbata arba šių gaminių rinkinys.

Nudžiuginti kolegas – tikrai paprasta; tereikia įvertinti vos kelis aspektus ir surasite tinkamą dovaną. o pasirinkus Laisvalaikio dovanos, jų įsigijimas truks vos minutę. Tad laiko dovanos įsigijimui rasite net ir itin užimtą dieną.

Dalintis

Nuotraukų galerija:

Parašykite komentarą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *