Gėdą daro duobėtos gatvės

Gėdą daro duobėtos gatvės /

Į redakciją paskambinęs Siesikų gyventojas piktinosi duobėtomis šio miestelio pagrindinėmis gatvėmis.

Pasakojo, kad ankstesniais metais vasarą jos jau būdavo sutvarkytos, o šiemet – ne. Žmogus sako, kad tai tikra gėda ir prieš savus gyventojus, ir prieš miestelio svečius. O jų, dažniausiai atvykstančių aplankyti Siesikų pilies, tikrai daug. Anądien atvyko pilnas autobusas ir visi matė, koks apleistas miestelis.

Gyventojas spėlioja, ar tik nėra tokia situacija susijusi su tuo, kad seniūnija jau kurį laiką neturi seniūno, o tik jį laikinai pavaduojantį asmenį.

Laikinai vykdanti Siesikų seniūno pareigas šios seniūnijos vyresnioji specialistė Rūta Žižienė paaiškino, kad pagrindinės miestelio gatvės bus lopomos. Darbai turėtų prasidėti jau visai netrukus. Juos pagal praėjusiais metais pasirašytą sutartį atliks bendrovė „Ukmergės versmė“. Su jos darbuotojais vasaros viduryje darbų eiga jau buvo aptarta. Įmonė rajone darbus atlieka pagal numatytą grafiką.

R.Žižienė taip pat pastebėjo, kad ankstesniais metais gatvės būdavo užlopomos vasarą, o šiemet darbai nusitęsė rudeniui, tačiau esą tikrai ne dėl seniūnijos kaltės.

Priminsime, kad Siesikų seniūnija neturi nuolatinio seniūno nuo šios vasaros, kai jai vadovavęs Žilvinas Dirsė tapo Ukmergės miesto seniūnijos seniūnu.

Konkursas į Siesikų seniūno vietą dar nepaskelbtas.

Dalintis

Nuotraukų galerija:

Parašykite komentarą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *