Grindinį jau taisė tris kartus

Grindinį jau taisė tris kartus /

Ukmergės senamiestyje gyvenantis Alvydas piktinosi miesto centre atnaujintose erdvėse klojamu akmeniniu grindiniu. Pastebi, kad jo kokybė prasta – žvyras tarp akmenų išbyrėjęs. Akmenys grindinyje įdėti esą bet kaip, neprofesionaliai. Pasak mūsų skaitytojo, gali akmenį be vargo išimti, dėti į kibirą ir neštis. Tikisi, kad grindinio kokybė bus įvertinta.

Taip pat teiravosi, kodėl vis neatidaromas viešasis tualetas. Dabar, kai veikia fontanas, mieste ir dienomis, ir vakarais knibžda žmonių, kur jiems atlikti gamtinius reikalus? Panašu, kad tie, kurie gaivinasi fontane, ten pat vietoje ir šlapinasi. Tualetas pastatytas, bet neveikia, gėda dėl to Ukmergei“, – savo nuomonę išsakė žmogus.  

Rajono savivaldybės administracijos direktorius Darius Varnas sakė, kad su gyventoju jis bendravo.

Vyras turėjo priekaištų dėl grindinio ties senuoju gaisrinės bokštu. Pasak direktoriaus, grindinys taisytas tris kartus. „Šiuo metu problemų lyg ir nėra. Darbus dar vertins techninės priežiūros specialistas“, – kalbėjo D. Varnas.

Darbų pabaiga bei objekto perdavimas užtruko, nes prieš perimant objektą iš rangovo, tikrinama darbų kokybė ir, radus broką, reikalaujama jį ištaisyti iš karto. Perėmus objektą, tai išsireikalauti bus sudėtingiau.

D.Varnas informavo, kad viešojo tualeto projekto patikslinimo darbai dar nebaigti, todėl naudotis juo negalima. Laikinai mieste keliose vietose pastatyti biotualetai. Naujasis tualetas bus atidarytas, kai pasibaigs darbai ir įvyks objekto perdavimas.

Dalintis

Nuotraukų galerija:

Parašykite komentarą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *