Pirkiniai, kurie užtikrins komforto kupiną vasarą

Pirkiniai

Atėjus vasarai, daugelio iš mūsų kasdienybė ženkliai pakinta – kur kas mažiau laiko praleidžiame namuose, rečiau gaminame ir dar rečiau prisiverčiame atlikti įvairiausius buities darbus. Nors kai kurios iš šių užduočių yra neišvengiamos, jas galime ženkliai pasilengvinti į pagalbą pasitelkę atitinkamus prietaisus. Jei norite daugiau laiko skirti sau ir svajojate maksimaliai išnaudoti vasaros teikiamus malonumus, turėtumėte apžiūrėti žemiau išvardintą įrangą.

Trintuvai

Šiltuoju sezonu kur kas rečiau norisi stovėti prie viryklės ir kurti ilgų gamybos procesų reikalaujančius kulinarinius šedevrus. Tačiau tai nereiškia, kad šiuo laikotarpiu nebekeliame reikalavimų puikiam maisto skoniui. Ir greitai, ir skaniai įvairius lengvus patiekalus padės pasigaminti trintuvai – jei iki šiol tokio prietaiso neturėjote, apie jį tikrai vertėtų pagalvoti. Pasitelkę šią virtuvės techniką, sutrinsite šaltas sriubas, suplaksite kokteilius ar desertus, o kai kurie modeliai netgi galės susmulkinti ledą.

Kepsninės

Vasaros sezonas lygiai taip pat neįsivaizduojamas ir be grilio patiekalų, kuriuos kone patogiausia paruošti pasitelkus kepsninę. Šie prietaisai garsėja efektyvumu, o dėl tolygaus dūmų ir temperatūros pasiskirstymo, produktų nereikia papildomai vartyti. Be to, iš karto galima kepti net kelias skirtingas mėsos rūšis. Tad jeigu turite bent jau nedidelį kiemą ar terasą, kepsninei vietos jame tikrai pravartu atrasti.

Aukšto slėgio plovyklos

Kad ir kaip nesinorėtų, vasarą neišvengiame įvairių buities darbų – ypač tuomet, jei turime didesnį kiemą ar sodą. Tais atvejais, kai dažnai tenka atlikti įvairias švarinimosi užduotis, į pagalbą verta pasitelkti aukšto slėgio plovimo įrangą. Ji labai efektyviai leis nuplauti automobilį, namo fasadą, sodo techniką, garažo grindis ar kitus panašius, vandens nebijančius objektus.

Kondicionieriai

Aukšta temperatūra namuose yra vienas dažniausių iššūkių, su kuriais mums tenka susidurti šiltojo sezono metu, tačiau ir šiuo atveju yra ne vienas tokių problemų sprendimo būdas. Paprasčiausia būtų įsigyti ventiliatorių, kuris leis pasimėgauti gaivesniu patalpų oru. Visgi, jeigu norisi ilgalaikių sprendimų, verčiau pagalvoti apie kondicionierių: tokie prietaisai yra kur kas galingesni ir funkcionalesni.

Daugelis jų suteikia galimybę patiems reguliuoti temperatūrą, taigi kambarius galėsite ne tik atvėsinti, bet ir pašildyti. Beje, ne visiems iš jų reikalingas sudėtingas montavimas – prekyboje galima rasti ir labai mobilių, ant žemės pastatomų kondicionierių. Plačią jų įvairovę apžiūrėsite paspaudę ant šios nuorodos: https://pigu.lt/lt/kondicionieriai.

Robotai dulkių siurbliai

Nors standartiniai, pavyzdžiui, cikloniniai dulkių siurbliai sėkmingai gali atlikti savo darbą, naudojantis tokiais prietaisais, grindų švaros užtikrinimui prireiks ir Jūsų pastangų. Jei nesate dideli šio buities darbo fanai, vertėtų pagalvoti apie dulkių siurblio roboto įsigijimą – tokį sprendimą priima vis daugiau žmonių. Šie prietaisai yra kompaktiško dydžio, tačiau jų atliekamų darbų kokybe netenka nusivilti – be to, kai kurie iš jų grindis gali ne tik išsiurbti, bet ir išplauti. Plačiau su populiariausiais jų modeliais ir suteikiamomis galimybėmis susipažinsite užsukę į Pigu.lt el. parduotuvę arba paspaudę čia.

Fotoepiliatoriai

Tam, kad šiltais orais mėgautis netrukdytų ramybės neduodantys plaukeliai, pravartu paieškoti efektyviausiai su jais atsisveikinti leidžiančių būdų. Vienas iš tokių variantų yra fotoepiliatorius, kuris gali pradžiuginti savo veiksmingumu ir labai ilgalaikiais rezultatais. Be to, procedūros nėra ilgos ar skausmingos, tad jas atlikę, iš karto galite grįžti prie kasdienių užduočių – oda neturėtų būti sudirgusi.

Apsirūpinę visais šiais prietaisais, su bet kokiais vasaros sezono iššūkiais susidorosite gerokai paprasčiau. Šiltasis laikotarpis trunka pakankamai trumpai – pasistenkite jį išnaudoti maksimaliai!

Dalintis

Nuotraukų galerija:

Parašykite komentarą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *